De Vereniging van Nederlandse Gemeenten aangesloten bij Ondernemersplein.nl

Foto:

Hierdoor maakt informatie van de gemeenten deel uit van dit overheidsbrede digitale informatiepunt. Dat levert voordelen op voor ondernemers in de regio en de gemeenten.

Informatiepunt voor ondernemers
Op Ondernemersplein.nl bundelt de overheid informatie voor ondernemers. Hierdoor kunnen ondernemers de informatie van allerlei (semi-)overheidsinstanties online op één centraal punt vinden. Dat voorkomt zoeken in een versnipperd aanbod van instanties als Kamer van Koophandel, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland,  Belastingdienst, Antwoord voor Bedrijven, CBS, RDW en binnenkort ook UWV. 
VNG partner van Ondernemersplein.nl
Ondernemersplein.nl, dat begin dit jaar van start is gegaan, is voortgekomen uit de wens van het Kabinet dat ondernemers zo snel en makkelijk mogelijk informatie moeten vinden. Dat geldt zowel voor informatie op nationale schaal, als voor in formatie op regionaal of lokaal niveau. De samenwerking met VNG leidt er toe dat bezoekers ook hun gemeentelijke informatie straks directer en sneller vinden. De VNG zal namens de gemeenten sturing blijven geven aan de verdere ontwikkeling van Ondernemersplein.nl. 
Cookieinstellingen