Dijkvelders: Pronkzitting

Op zaterdag 15 januari vindt er weer een schitterende pronkzitting plaats.Veel Ewijkse artiesten zullen een optreden verzorgen op deze avond waarop prins Geert met zijn prinsenteam afscheid neemt en het nieuwe prinsenteam onthuld wordt.Wie o wie zal de nieuwe prins worden?

Op zaterdag 15 januari vindt er weer een schitterende pronkzitting plaats.

Veel Ewijkse artiesten zullen een optreden verzorgen op deze avond waarop prins Geert met zijn prinsenteam afscheid neemt en het nieuwe prinsenteam onthuld wordt.

Wie o wie zal de nieuwe prins worden?

De nieuwe prins heeft zich tijdens ‘Ewijk gaat los’ al voorgesteld en op de website van de Dijkvelders (www.dijkvelders.nl) kunt u een filmpje van de prins vinden, samen met 10 andere prinskandidaten. Op dit moment zijn er drie hints* vrijgegeven en is het voor iedereen spannend wie de nieuwe prins zal gaan worden!

Pronkzitting
Ben u ook nieuwsgierig geworden? De Dijkvelders nodigen u graag uit voor de pronkzitting op zaterdag 15 januari a.s. in MFA ’t Hart in Ewijk. De zaal gaat om 18.30 uur open, de aanvang zal om 19.30 uur zijn. De entree bedraagt €7,50 (incl. garderobe).

Kaarten zijn verkrijgbaar bij ’t Broodhuys, Henk Tromp, Joop Willems schoenmode en café de Ouwe Deeg.


Gezinspronkzitting
Zondag 16 januari
zal in de gezinspronkzitting de nieuwe jeugdprins van Zottendael onthuld worden. Deze gezinspronkzitting is in MFA ’t Hart in Ewijk en begint om 14.00 uur en de zaal is vanaf 13.30 uur open. De kaarten zijn hiervoor verkrijgbaar aan de kassa, €5,00 voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar, kinderen t/m 12 jaar betalen €2,50 (incl. garderobe).

 

We hopen dat u allemaal komt genieten van de topartiesten die Ewijk rijk is en onze speciale jubileumprins met z’n gevolg samen met ons verwelkomt in Zottendael!

 

Tevens is er de gelegenheid om beide prinsenteams te komen feliciteren op zondag 23 januari, vanaf 15.00 uur in café de Ouwe Deeg.

 

 * De drie hints:
1.  De steek is hem niet vreemd
2.  Hij is niet de jongste
3.  Hij laat er geen gras over groeien!

 

 

Cookieinstellingen