Babs van den Boom exposeert in het Molenhuis te Beuningen

Foto:

Vanaf 12 september is er weer een nieuwe expositie in het Molenhuis. Babs van den Boom exposeert hier tot 22 oktober.Haar werk bevat acryl op canvas, abstract en figuratief. Compositie Tooncontrast Richting Vorm Ritme en Kleur zult u terug vinden in haar abstracte en figuratieve werken.

Vanaf 12 september is er weer een nieuwe expositie in het Molenhuis.

Babs van den Boom exposeert hier tot 22 oktober.

Haar werk bevat acryl op canvas, abstract en figuratief. Compositie Tooncontrast Richting Vorm Ritme en Kleur zult u terug vinden in haar abstracte en figuratieve werken.

Schilderen is voor Babs een reis maken met kwasten en penselen over het grote canvas. Zij hoopt iets te vertellen door puur vanuit haar gevoel te schilderen.

173905-w620-h352-c” alt=”” class=”h r” />Ook tijdens de kunstroute is Babs dus te zien. Voor meer informatie zie www.kunstroutebeuningen.nl. Er zijn ook folders van de kunstroute verkrijgbaar in het Molenhuis, Molenstraat 54 in Beuningen en op diverse plekken in de gemeente.

Klik hier voor de digitale versie (pdf.)

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u mij mailen [email protected]

Molenstraat 54, Beuningen
Tel. 024-6750939
De  expositie is te bezichtigen gedurende de kantoortijden tussen 9.00 en 17.00 uur en tijdens voorstellingen in het weekend en avonden.

 

 

Cookieinstellingen