Tandheelkunde in Beunings Ondernemerscafé

Elke tweede vrijdag van de maand staat café Dé Zaak aan de Van Heemstraweg in Beuningen in het teken van ondernemers, een initiatief van de Harten 4 Groep. Tussen 17.30 en 19.30 uur vindt een aangeklede borrel plaats. Alle ondernemers uit de regio zijn van harte welkom om in informele sfeer de week af te sluiten en nieuwe contacten te leggen. Het ondernemerscafé van vrijdag 11 januari 2013 wordt geadopteerd door Kliniek & Academie Reconstructieve Tandheelkunde, gevestigd in het Asdonck Center Beuningen. Een nieuwe (tand)heelkundige filosofie die zijn oorsprong in Zwitserland vindt. De kliniek is gespecialiseerd in het vroegtijdig herkennen en behandelen van veranderingen in de mond, die tot verstoring van het evenwicht kunnen leiden. Op deze 32e Beuningse Ondernemersborrel zijn alle ondernemers uit de gemeente Beuningen en daarbuiten van harte welkom! Bij de ingang wordt u ontvangen door een gastvrouw waarna u na inlevering van uw zakenkaartje een badge ontvangt. Onder het genot van een hapje en een drankje sluit u in informele sfeer de week af, praat u na met collega-ondernemers en doet u nieuwe contacten op. Ook u kunt het Beunings Ondernemerscafé adopteren. Neem hiervoor contact op met Ton Hendrix via 06-53388881 of Karel Eikmans via 06-53678682.Tot vrijdag 1 januari in het vernieuwde café Dé Zaak!Namens Harten 4 Groep,Ton Hendrix – Karel Eikmans

Elke tweede vrijdag van de maand staat café Dé Zaak aan de Van Heemstraweg in Beuningen in het teken van ondernemers, een initiatief van de Harten 4 Groep. Tussen 17.30 en 19.30 uur vindt een aangeklede borrel plaats.

Alle ondernemers uit de regio zijn van harte welkom om in informele sfeer de week af te sluiten en nieuwe contacten te leggen.

Het ondernemerscafé van vrijdag 11 januari 2013 wordt geadopteerd door Kliniek & Academie Reconstructieve Tandheelkunde, gevestigd in het Asdonck Center Beuningen.

Een nieuwe (tand)heelkundige filosofie die zijn oorsprong in Zwitserland vindt. De kliniek is gespecialiseerd in het vroegtijdig herkennen en behandelen van veranderingen in de mond, die tot verstoring van het evenwicht kunnen leiden.

Op deze 32e Beuningse Ondernemersborrel zijn alle ondernemers uit de gemeente Beuningen en daarbuiten van harte welkom! Bij de ingang wordt u ontvangen door een gastvrouw waarna u na inlevering van uw zakenkaartje een badge ontvangt. Onder het genot van een hapje en een drankje sluit u in informele sfeer de week af, praat u na met collega-ondernemers en doet u nieuwe contacten op.

Ook u kunt het Beunings Ondernemerscafé adopteren. Neem hiervoor contact op met Ton Hendrix via 06-53388881 of Karel Eikmans via 06-53678682.

Tot vrijdag 1 januari in het vernieuwde café Dé Zaak!

Namens
Harten 4 Groep,

Ton Hendrix – Karel Eikmans


Harten 4 Groep
Explobar Beuningen B.V.
Het Ondernemerscafé is een initiatief van de Harten 4 Groep en Explobar Beuningen B.V.