Interactieve kindervoorstelling Vlaflip in Theater de Molen

Op zondagmiddag 20 januari 2013 treedt in Theater de Molen te Beuningen Theatergroep 4+ op met hun kindervoorstelling ‘Vlaflip’. Een voorstelling die gebaseerd is op het thema SUPERHELDEN. Wie is er een SUPERHELD? En waarom? Wat zou jij later willen worden? Wat is er spannender dan geheimagent 007 te spelen! Of hoe word je de uitvinder van bijvoorbeeld Vlaflip? Waar gaat roodkapje naar toe? Hoe voelt het als je een medaille wint?

Op zondagmiddag 20 januari 2013 treedt in Theater de Molen te Beuningen Theatergroep 4+ op met hun kindervoorstelling ‘Vlaflip’.

Een voorstelling die gebaseerd is op het thema SUPERHELDEN.

Wie is er een SUPERHELD? En waarom? Wat zou jij later willen worden? Wat is er spannender dan geheimagent 007 te spelen! Of hoe word je de uitvinder van bijvoorbeeld Vlaflip? Waar gaat roodkapje naar toe? Hoe voelt het als je een medaille wint?

 

Je ziet het allemaal in deze vrolijke, grappige, energieke, muzikale, fantasierijke en interactieve voorstelling voor kinderen van 4 tot 9 jaar van Theatergroep 4+, die de afgelopen twee jaar ook al in Theater de Molen met de succesvolle voorstellingen “Appeltaart” en “Klapkauwgom” speelde.

 

De voorstelling “Vlaflip” begint om 14.00 uur en de entreeprijs is 6 euro. Voor reserveringen 024-6774160 tijdens kantooruren. Verdere informatie is te vinden op www.theaterdemolen.nl