Jeugdvakantieweek 2013 – Beuningen: Beroepen

Foto:

De jeugdvakantieweek Beuningen is dit jaar op 7, 8 en 9 augustus. Het thema voor dit jaar is BEROEPEN !Zullen er straks hele winkelstraten zijn, of een fabriek, ziekenhuis…..? De bouwworm is nu al heel benieuwd. Wees creatief!!!Voor wieDeelname is mogelijk voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar en iedereen die dit jaar nog in groep 8 zat. De kosten zijn 12,50 euro per kind voor 3 dagen inclusief lunch. Barbecue kost 5 euro per persoon. Kinderen kunnen zich individueel opgeven maar ook in groepjes van maximaal 10 kinderen. Als er minder kinderen in een groep zitten, kunnen er kinderen bijgeplaatst worden. Heeft je kind een voorkeur om met iemand samen in een groep te zitten dan kan dit ook aangegeven worden.

De jeugdvakantieweek Beuningen is dit jaar op 7, 8 en 9 augustus.

Het thema voor dit jaar is BEROEPEN !

Zullen er straks hele winkelstraten zijn, of een fabriek, ziekenhuis…..? De bouwworm is nu al heel benieuwd. Wees creatief!!!

Voor wie
Deelname is mogelijk voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar en iedereen die dit jaar nog in groep 8 zat. De kosten zijn 12,50 euro per kind voor 3 dagen inclusief lunch. Barbecue kost 5 euro per persoon. Kinderen kunnen zich individueel opgeven maar ook in groepjes van maximaal 10 kinderen. Als er minder kinderen in een groep zitten, kunnen er kinderen bijgeplaatst worden. Heeft je kind een voorkeur om met iemand samen in een groep te zitten dan kan dit ook aangegeven worden.

 

Inschrijven
Inschrijven kan op woensdag 29 mei 2013 van 18:00 tot 20.00 uur in het scoutinggebouw aan de Reekstraat (Let op: dus niet in de bibliotheek!)

Er is ook dit jaar maar één inschrijf- mogelijkheid! Vol=vol.

 

Vrijwilligers
Natuurlijk heeft de organisatie nog enthousiaste ouders nodig om mee te helpen. Heeft u tijd en zin om met uw kind te komen bouwen, dan kunt u zich ook op de 29e inschrijven maar u kunt zich ook nu al opgeven door te mailen naar [email protected]. Kijk op de website van jeugdvakantieweek (bij Ouders > Inschrijven) wat u in de mail kunt vermelden. 

Ook jongeren zijn van harte welkom om te komen helpen. Zit jij op de middelbare school en het lijkt je leuk om mee te komen helpen, meld je dan aan als vrijwilliger. Er zijn er meer van jouw leeftijd en ze hebben graag versterking. Ook is het mogelijk om op de jongerencamping te overnachten! Deze begint een dag eerder en is van 6 t/m 9 augustus 2013.

 

Kijk voor meer info op de website jeugdvakantieweekbeuningen.nl.

 

Cookieinstellingen