Aftellen voor 9de Herenzitting in Beuningen

De Herenzitting is een heel bijzonder iets. Een zaal vol heren, in smoking, die uitverkoren zijn om dit feest mee te mogen maken.Op zondag 27 januari 2013 is het weer zover, van ’s ochtends 11 tot ’s middags een uurtje of 3, een feestelijk programma voorgeschoteld krijgen waarvan vooraf helemaal niets bekend is. De Vrijboom zal op deze zondag weer bol staan van de artiesten die hun kunsten op het podium zullen komen vertonen. Vanaf half 10 staat het ontbijt voor de heren klaar, want een stevige ondergrond is zeker aan te raden!Klokslag 11 uur zal het startsein geven worden voor alweer de 9de Herenzitting van Beuningen. Uiteraard wordt goed gezorgd voor de inwendige mens en stijgt, naarmate de tijd en het programma vordert, de feeststemming tot een hoogtepunt. Omstreeks 14:30 uur staat de finale act geprogrammeerd, wie dit jaar de bühne betreedt is natuurlijk nog geheim?Beuningse Heer 2013Tijdens de 9de editie zal Stichting Herenzitting Beuningen de “Beuningse Heer 2013” bekend maken. Rond 13:00 uur zal de winnaar bekend gemaakt worden en gehuldigd worden op het podium. De heer van Beuningen is een titel voor iemand die binnen de gemeente Beuningen veel bijgedragen heeft aan het tot stond brengen van evenementen en / of veel betekent heeft binnen het verenigingsleven. Kortom iemand die Beuningen een warm hart toedraagt!Vanaf 15:00 uur is iedereen van harte welkom in de grote zaal van de Vrijboom, en wordt het feest voortgezet met de “afterparty”. Muzikale medewerking die middag in handen van DJ Robert Pouwels.We heten u graag van harte welkom op zondag 27 januari in zaal De Vrijboom, entree voor de afterparty na afloop van de zitting, vanaf 15:00 uur, is gratis!

De Herenzitting is een heel bijzonder iets. Een zaal vol heren, in smoking, die uitverkoren zijn om dit feest mee te mogen maken.

Op zondag 27 januari 2013 is het weer zover, van ’s ochtends 11 tot ’s middags een uurtje of 3, een feestelijk programma voorgeschoteld krijgen waarvan vooraf helemaal niets bekend is. De Vrijboom zal op deze zondag weer bol staan van de artiesten die hun kunsten op het podium zullen komen vertonen. Vanaf half 10 staat het ontbijt voor de heren klaar, want een stevige ondergrond is zeker aan te raden!

Klokslag 11 uur zal het startsein geven worden voor alweer de 9de Herenzitting van Beuningen. Uiteraard wordt goed gezorgd voor de inwendige mens en stijgt, naarmate de tijd en het programma vordert, de feeststemming tot een hoogtepunt. Omstreeks 14:30 uur staat de finale act geprogrammeerd, wie dit jaar de bühne betreedt is natuurlijk nog geheim?

Beuningse Heer 2013
Tijdens de 9de editie zal Stichting Herenzitting Beuningen de “Beuningse Heer 2013” bekend maken. Rond 13:00 uur zal de winnaar bekend gemaakt worden en gehuldigd worden op het podium. De heer van Beuningen is een titel voor iemand die binnen de gemeente Beuningen veel bijgedragen heeft aan het tot stond brengen van evenementen en / of veel betekent heeft binnen het verenigingsleven. Kortom iemand die Beuningen een warm hart toedraagt!

Vanaf 15:00 uur is iedereen van harte welkom in de grote zaal van de Vrijboom, en wordt het feest voortgezet met de “afterparty”. Muzikale medewerking die middag in handen van DJ Robert Pouwels.

We heten u graag van harte welkom op zondag 27 januari in zaal De Vrijboom, entree voor de afterparty na afloop van de zitting, vanaf 15:00 uur, is gratis!

Namens Stichting Herenzitting Beuningen,
Mark van Loveren
voorzitter