Tingeling in de carnavalsvakantie

Op dinsdag 12 februari 2013 om 11.00 uur speelt poppentheater Tingeling de voorstelling ‘Eendje heeft het koud’ voor kindjes van 2 tot 5 jaar. Kosten 3 euro.Het sneeuwt! Kabouter Tingeling is héél blij met de sneeuw. Hij rent naar buiten om samen met Ploem de eekhoorn een sneeuwpop te maken. Hij merkt niet eens dat hij zijn muts verliest. Pas later, als zijn oren koud worden!Een klein eendje vindt de muts. Dat is lekker warm op zijn kopje! Ondertussen gaan Ploem en Tingeling op zoek naar de muts. Maar wat als zij het eendje vinden? Tingeling wil zijn muts graag terug, maar hoe moet het dan met het eendje??

Op dinsdag 12 februari 2013 om 11.00 uur speelt poppentheater Tingeling de voorstelling ‘Eendje heeft het koud‘ voor kindjes van 2 tot 5 jaar. Kosten 3 euro.

Het sneeuwt! Kabouter Tingeling is héél blij met de sneeuw. Hij rent naar buiten om samen met Ploem de eekhoorn een sneeuwpop te maken. Hij merkt niet eens dat hij zijn muts verliest. Pas later, als zijn oren koud worden!
Een klein eendje vindt de muts. Dat is lekker warm op zijn kopje!
Ondertussen gaan Ploem en Tingeling op zoek naar de muts. Maar wat als zij het eendje vinden? Tingeling wil zijn muts graag terug, maar hoe moet het dan met het eendje??

Op woensdag 13, donderdag 14 en zondag 17 februari 2013 om 11.00 uur speelt poppentheater Tingeling de voorstelling ‘Tante Truus van Trippelstein‘ voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Kosten 3 euro.

De mama van kabouter Tingeling gaat een paar nachtjes naar het ziekenhuis. Daarom gaat Tingeling bij zijn tante Truus van Trippelstein logeren. Tante Truus is helemaal geen kinderen gewend. Ze laat hem zelfs alleen als zij naar de stad gaat! En ze is ook een beetje raar, want zij houdt alleen van regen!
Terwijl Tingeling een klusje doet in de tuin, vindt hij een jong hondje! Tingeling wil het graag houden, maar Tante Truus vindt het vast niet goed als er een dier in haar huis is. Stiekem neemt Tingeling het hondje mee naar binnen. . . .

 

Tot slot mag er geen verkleedfeest in de carnavalsvakantie ontbreken. Daarom wordt de serie afgesloten op donderdag 14 en zondag 17 februari 2013 om 14.00 uur met ‘De rode baljurk’ voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Kosten 3,50 euro.

Koning Wilhelmus en koningin Augustina bereiden zich voor op het gekostumeerde carnavalsbal, dat elk jaar gegeven wordt. De koningin vindt het heerlijk om zich te verkleden en heeft een prachtige rode jurk klaarliggen. Dan komt er een inbreker in het paleis om alle mooie spulletjes mee te nemen. . .

 

Alle voorstellingen worden gegeven in het theater aan de Tempelstraat 6 in Beuningen.
Graag reserveren: 024-6777034.
Info www.poppentheatertingeling.nl