Open Coffee Beuningen op woensdag 6 februari

Op woensdag 6 februari aanstaande is er een speciale editie van Open Coffee Beuningen.Er is ter afwisseling gekozen voor een andere opzet met, in plaats van één spreker, maar liefst vijf deskundigen op zeer uiteenlopende gebieden.

Op woensdag 6 februari aanstaande is er een speciale editie van Open Coffee Beuningen.

Er is ter afwisseling gekozen voor een andere opzet met, in plaats van één spreker, maar liefst vijf deskundigen op zeer uiteenlopende gebieden.

Maak vooral gebruik van deze unieke gelegenheid om uw kennis te verbreden en andere ondernemers uit de regio te spreken en zet 6 februari alvast in uw agenda. Op www.opencoffeebeuningen.nl is informatie over de vijf onderwerpen te lezen;

• ‘Debiteurenbeheer speelt steeds grotere rol’,

• ‘Zin en onzin over klanttevredenheidsonderzoeken’,

• ‘Tips en trucs ter voorkoming van bestuurdersaansprakelijkheid’,

• ‘Wanneer kan en wil ik stoppen met werken’ en

• ‘Pesten, agressie en ander ongewenst gedrag’ (op het werk)

En natuurlijk is het ook tijdens deze Open Coffee Beuningen weer verder ‘net werken’ onder het genot van een kopje koffie of thee. U bent van harte welkom!

Open Coffee Beuningen vindt iedere eerste woensdag van de maand tussen 9.00 en 11.00 uur plaats bij Slot Doddendael* in Ewijk. Bestuurders en ondernemende personen uit het bedrijfs- en verenigingsleven kunnen elkaar ontmoeten en met elkaar van gedachten wisselen onder het genot van een kopje koffie of thee. Het is vrij toegankelijk en heeft een informeel karakter.
Aanmelden is niet nodig. Je komt en gaat zoals het je uitkomt.

 

Sprekers gevraagd voor tijdens de Open Coffee
We proberen elke Open Coffee Beuningen een extra dimensie te geven door middel van sprekers of speciale gasten. Op de website opencoffeebeuningen.nl worden de sprekers aangekondigd. Voor het komende jaar staan nog geen sprekers gepland. Graag willen we hier invulling aan geven.

Een presentatie tijdens de Open Coffee Beuningen begint om 9.45 uur en duurt doorgaans ongeveer een kwartier zodat er genoeg ruimte over blijft om te netwerken. Met gemiddeld een dertig ondernemers en onderneemsters uit de regio kan dit voor u interessant zijn om een presentatie te verzorgen. Kijk op de website wie u voor zijn geweest en mocht u een presentatie willen verzorgen, laat ons dat dan vooral weten!

Kijk voor meer info over het spreken op opencoffeebeuningen.nl.

  LET OP: * Vanaf 5 februari 2014 is de nieuwe locatie: Molenhuis, Molenstraat 54  te Beuningen