Jan Rap & z’n Maat speelt: Boeing Boeing

Toneelvereniging Jan Rap & z’n Maat speelt op zaterdag 2 maart, zondag 3 maart,  zaterdag 9 maart en zondag 10 maart 2013 de klucht Boeing Boeing, een toneelstuk van Marc Camoletti. Regie: Piet Peters.De voorstellingen zullen gehouden worden in cult. Centrum De Leghe Polder te Beuningen, aanvang 20.00 uur.De toegangskaarten à € 7,00 per stuk zijn reeds in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Beuningen.Extra voorstellingSpeciaal voor de vereniging van senioren zal een extra voorstelling gespeeld worden op zondagmiddag 3 maart. Aanvang van deze voorstelling is 14.00 uur. Kaarten voor deze voorstelling zijn alleen aan de zaal te koop.

Toneelvereniging Jan Rap & z’n Maat speelt op zaterdag 2 maart, zondag 3 maartzaterdag 9 maart en zondag 10 maart 2013 de klucht Boeing Boeing, een toneelstuk van Marc Camoletti. Regie: Piet Peters.

De voorstellingen zullen gehouden worden in cult. Centrum De Leghe Polder te Beuningen, aanvang 20.00 uur.

De toegangskaarten à € 7,00 per stuk zijn reeds in de voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Beuningen.

Extra voorstelling
Speciaal voor de vereniging van senioren zal een extra voorstelling gespeeld worden op zondagmiddag 3 maart. Aanvang van deze voorstelling is 14.00 uur. Kaarten voor deze voorstelling zijn alleen aan de zaal te koop.

Korte inhoud (Bron: Wikipedia)
Het toneelstuk speelt zich af in de jaren zestig. De flamboyante Bernard is verloofd met drie verschillende stewardessen: Janet, Gina en Heidi. Met gebruikmaking van een schema van hun vluchten zorgt hij ervoor dat de vrouwen elkaar nooit tegenkomen. Maar dan gooit de ontwikkeling van de nieuwe, snellere Boeing 747 het schema in de war en komen de stewardessen gelijktijdig thuis. Onverwacht komt ook een oude bekende van Bernard op bezoek, Harrie Vermeulen. Hij helpt Bernard bij het afleiden van de vrouwen zodat ze niet achter zijn geheim komen. Uiteindelijk besluit Janet om Bernard te verlaten voor een andere man en geeft Heidi toe dat ze eigenlijk verliefd is op zijn vriend Harrie.