Dijkmagazijn: vogelvoedertakken maken

Vanwege succes voor vogels (en kinderen) organiseert het Dijkmagazijn voor een tweede keer op woensdag 27 februari 2013 en natuurknutselmiddag om vogelvoedertakken te maken. Op een vogelvoedertak vinden de vogels niet alleen voer om de winter door te komen, maar ook materiaal om in het voorjaar een nestje van te bouwen. Ze zijn er dus erg blij mee!

Vanwege succes voor vogels (en kinderen) organiseert het Dijkmagazijn voor een tweede keer op woensdag 27 februari 2013 en natuurknutselmiddag om vogelvoedertakken te maken.

Op een vogelvoedertak vinden de vogels niet alleen voer om de winter door te komen, maar ook materiaal om in het voorjaar een nestje van te bouwen. Ze zijn er dus erg blij mee!

Je kunt natuurlijk een gewoon vetbolletje ophangen in de tuin, maar met een heuse vogelvoedertak dineren de hongerige vogels in een luxe restaurant. Spannend om te bekijken als je zelf lekker binnen achter het raam zit. Welke gasten komen erop af? Een roodborstje, meesjes, of misschien wel een lijster? Er komen ook wat plukjes wol in, waarmee de vogels straks een nestje kunnen bouwen. Gekleurde wol, zodat je later kunt zien of vogels jouw bouwmateriaal ook echt gebruikt hebben. En zeer zeker bij je in de buurt, omdat het in de winter zo goed toeven is in jouw tuin!

Tip: trek stevig schoeisel aan want we gaan vooraf buiten knutselmateriaal verzamelen.

Vogelvoedertakken, woensdag 27 februari,
van 14.00 tot 15.30 uur.
Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen.
Voor maximaal 12 kinderen van 7 tot 12 jaar.
Deelname: € 3,50 (inclusief materiaal en consumptie).

Voor informatie en reserveringen: 024-6777000.
Zie ook www.hetdijkmagazijn.nl.




Cookieinstellingen