The Passion door Our Choice

In navolging van het paasspektakel The Passion op tv, gaat Our Choice haar eigen Passion, uitvoeren.Misschien kent u het Weurtse koor van een korenfestival, concert of een viering in de kerk. Het repertoire van Our Choice is breed en bestaat uit o.a. pop, rock, gospel en musical muziek. Maar dit jaar willen ze iets nieuws en eigentijds, waar iedere muziekliefhebber enthousiast van wordt.Daarom gaat Our Choice in een eigen stijl het lijdensverhaal vertellen met liedjes, muziek en teksten. Hoe mooi is het om bekende liedjes als o.a. “Zwart-wit” van Frank Boeijen, “Het moet en het zal” van de Dijk, of “Wat is mijn Hart” van Marco Borsato te zingen die, ineens zo toepasselijk zijn voor het lijdensverhaal.The Passion van Our Choice is op: • Woensdag 20 maart 2013 om 20.00 uur   in de Boskapel, Graafseweg 276, Nijmegen• Zondag 24 maart 2013 om 14.30 uur   in de Andreas kerk, Kerkstraat 52, Weurt.

In navolging van het paasspektakel The Passion op tv, gaat Our Choice haar eigen Passion, uitvoeren.

Misschien kent u het Weurtse koor van een korenfestival, concert of een viering in de kerk. Het repertoire van Our Choice is breed en bestaat uit o.a. pop, rock, gospel en musical muziek. Maar dit jaar willen ze iets nieuws en eigentijds, waar iedere muziekliefhebber enthousiast van wordt.

Daarom gaat Our Choice in een eigen stijl het lijdensverhaal vertellen met liedjes, muziek en teksten. Hoe mooi is het om bekende liedjes als o.a. “Zwart-wit” van Frank Boeijen, “Het moet en het zal” van de Dijk, of “Wat is mijn Hart” van Marco Borsato te zingen die, ineens zo toepasselijk zijn voor het lijdensverhaal.

The Passion van Our Choice is op:
Woensdag 20 maart 2013 om 20.00 uur
  in de Boskapel, Graafseweg 276, Nijmegen
Zondag 24 maart 2013 om 14.30 uur
  in de Andreas kerk, Kerkstraat 52, Weurt.

De toegang is gratis.