The Passion door Our Choice

In navolging van het paasspektakel The Passion op tv, gaat Our Choice haar eigen Passion, uitvoeren.Misschien kent u het Weurtse koor van een korenfestival, concert of een viering in de kerk. Het repertoire van Our Choice is breed en bestaat uit o.a. pop, rock, gospel en musical muziek. Maar dit jaar willen ze iets nieuws en eigentijds, waar iedere muziekliefhebber enthousiast van wordt.Daarom gaat Our Choice in een eigen stijl het lijdensverhaal vertellen met liedjes, muziek en teksten. Hoe mooi is het om bekende liedjes als o.a. “Zwart-wit” van Frank Boeijen, “Het moet en het zal” van de Dijk, of “Wat is mijn Hart” van Marco Borsato te zingen die, ineens zo toepasselijk zijn voor het lijdensverhaal.Het duurt nog even maar zet het toch vast in de agenda zodat u deze avond of middag vrijhoudt om samen met het koor The Passion te beleven.• Woensdag 20 maart 2013, Boskapel, Nijmegen om 20.00 uur• Zondag 24 maart 2013, Andreas kerk, Weurt, 14.30 uur

In navolging van het paasspektakel The Passion op tv, gaat Our Choice haar eigen Passion, uitvoeren.

Misschien kent u het Weurtse koor van een korenfestival, concert of een viering in de kerk. Het repertoire van Our Choice is breed en bestaat uit o.a. pop, rock, gospel en musical muziek. Maar dit jaar willen ze iets nieuws en eigentijds, waar iedere muziekliefhebber enthousiast van wordt.

Daarom gaat Our Choice in een eigen stijl het lijdensverhaal vertellen met liedjes, muziek en teksten. Hoe mooi is het om bekende liedjes als o.a. “Zwart-wit” van Frank Boeijen, “Het moet en het zal” van de Dijk, of “Wat is mijn Hart” van Marco Borsato te zingen die, ineens zo toepasselijk zijn voor het lijdensverhaal.

Het duurt nog even maar zet het toch vast in de agenda zodat u deze avond of middag vrijhoudt om samen met het koor The Passion te beleven.

Woensdag 20 maart 2013, Boskapel, Nijmegen om 20.00 uur
Zondag 24 maart 2013, Andreas kerk, Weurt, 14.30 uur

Info over toegangsbewijzen is binnenkort hier te vinden.