Coffee Bonus na Open Coffee Beuningen

Foto:

Op woensdag 6 maart aanstaande is er aansluitend aan de Open Coffee Beuningen een Coffee Bonus.

Op woensdag 6 maart aanstaande is er aansluitend aan de Open Coffee Beuningen een Coffee Bonus.

Mario Derksen (nieuwsbrief.it) en José Peters (Mens & Relatie) nodigen de Open Coffee bezoeker Beuningen uit, om aansluitend aan de Open Coffee op 6 maart 2013 om 11.00 uur, deel te nemen aan de Coffeebonus.

Een ondernemerscontact met als doel om ondernemers te verbinden en zichtbaarder te maken waarbij deze keer het thema ‘Twitter‘ centraal staat. Hoe ziet jouw Twitterbio eruit? Wil jij ook samen met ons de dialoog aangaan, om succesvoller te ondernemen?

Meld je dan nu snel aan op de website: coffeebonus.nl en ontvang gratis na afloop het boekje “Twitteren De hond uitlaten kan ook”.

Datum: Woensdag 6 maart 2013
Plaats: Slot Doddendael
Tijdstip: Van 11.00 uur tot 12.00 uur

Tijdens de Coffeebonus is er tevens de gelegenheid om, door fotografe Yvonne Driessen, voor 5 Euro een foto te laten maken voor je Twitterbio en/of LinkedIn profiel.

 

Open Coffee Beuningen vindt iedere eerste woensdag van de maand tussen 9.00 en 11.00 uur plaats bij Slot Doddendael* in Ewijk. Bestuurders en ondernemende personen uit het bedrijfs- en verenigingsleven kunnen elkaar ontmoeten en met elkaar van gedachten wisselen onder het genot van een kopje koffie of thee. Het is vrij toegankelijk en heeft een informeel karakter.
Aanmelden is niet nodig. Je komt en gaat zoals het je uitkomt.

Meer info op www.opencoffeebeuningen.nl

 LET OP: * Vanaf 5 februari 2014 is de nieuwe locatie: Molenhuis, Molenstraat 54  te Beuningen