JEE-O Bike classic Beuningen

Foto:

Op zondag 28 april 2013 wordt de tweede Bike Classic Beuningen georganiseerd. Bike Classic Beuningen is een fietstocht voor fietsers en wielrenners. Al het inschrijfgeld wordt gedoneerd aan een goed doel. Het goede doel voor dit jaar zijn de Beuningen Heroes die dit jaar weer mee doen aan Alpe d’HuZes voor het KWF Kankerbestrijding. Fiets mee en help een zo hoog mogelijk bedrag aan inschrijfgeld te schenken aan de Beuningen Heroes.Tijdens de tweede Bike Classic Beuningen op zondag 28 april 2013 zijn er in totaal vier verschillende routes. De routes van 25 en 50 km zijn gezinsfietstochten en de 100 en 130 km zijn toertochten voor op de wielrenfiets.

Op zondag 28 april 2013 wordt de tweede Bike Classic Beuningen georganiseerd.

Bike Classic Beuningen is een fietstocht voor fietsers en wielrenners. Al het inschrijfgeld wordt gedoneerd aan een goed doel. Het goede doel voor dit jaar zijn de Beuningen Heroes die dit jaar weer mee doen aan Alpe d’HuZes voor het KWF Kankerbestrijding.

Fiets mee en help een zo hoog mogelijk bedrag aan inschrijfgeld te schenken aan de Beuningen Heroes.

Tijdens de tweede Bike Classic Beuningen op zondag 28 april 2013 zijn er in totaal vier verschillende routes. De routes van 25 en 50 km zijn gezinsfietstochten en de 100 en 130 km zijn toertochten voor op de wielrenfiets.

De routes voor de 100 en 130 km toertochten zijn bekend. De route voor de 25 en 50 km gezinsfietstocht moet nog uitgestippeld worden. Kies op de website bikeclassicbeuningen.nl een afstand om de route te zien (indien al bekend). Alle routes beginnen en eindigen bij partycentrum de Vrijboom (Van Heemstraweg 66, Beuningen gld.)

Deelname € 10, die geheel ten goede komt aan de Beuningen Heroes. Deelname voor kinderen tot en met 9 jaar bij de gezinstochten is € 2,50. Inschrijven kan nu al via de website bikeclassicbeuningen.nl.

Bike Classic Beuningen

Datum: Zondag 28 april 2013
Vertrekpunt: De Vrijboom, Beuningen
Vertrek tourtocht: Tussen 9.00 en 10.00 uur
Vertrek gezinstocht: Tussen 10.00 en 11.00 uur

 


Cookieinstellingen