Tingeling heeft de lente in zijn bolletje!

Op woensdag 13 maart 2013 om 15.00 uur speelt poppentheater Tingeling de voorstelling ‘Tingeling en het bloemenfeest’ voor kinderen van 4 tot 8 jaar.Kabouter Tingeling heeft heel veel bolletjes gepoot in zijn tuintje. Hij wil graag een grote mooie bloementuin voor het bloembollenfeest, dat de kabouters geven ter ere van de lente. Dan blijken er helemaal geen bloemen te zijn! Hoe kan dat? Heeft iemand ze geplukt? Zijn ze er nooit geweest? Of is Kattige Kaatje langs geweest, wie is zij eigenlijk, toch niet degene die in de molen woont?

Op woensdag 13 maart 2013 om 15.00 uur speelt poppentheater Tingeling de voorstelling ‘Tingeling en het bloemenfeest’ voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Kabouter Tingeling heeft heel veel bolletjes gepoot in zijn tuintje. Hij wil graag een grote mooie bloementuin voor het bloembollenfeest, dat de kabouters geven ter ere van de lente. Dan blijken er helemaal geen bloemen te zijn! Hoe kan dat? Heeft iemand ze geplukt? Zijn ze er nooit geweest? Of is Kattige Kaatje langs geweest, wie is zij eigenlijk, toch niet degene die in de molen woont?

Op zondag 17 maart 2013 om 14.00 uur zal deze voorstelling worden herhaald.
Op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2013 staat om 11.00 uur ‘Kip Cato’ op het programma.

Voor meer info, zie www.poppentheatertingeling.nl
De voorstellingen worden gegeven in het theatertje aan de Tempelstraat 6 in Beuningen. Graag reserveren tel. 024-6777034. Kosten : 3,50 euro.

 


 

Cookieinstellingen