Stortplaats omtoveren tot park

Vrijwillig Landschapsbeheer Beuningen doet mee aan NL-Doet. U ook?Op 15 en 16 maart is het weer zo ver: NL-Doet. Vrijwilligers steken deze dagen op meer dan 800 plaatsen de handen uit de mouwen om diverse klussen uit te voeren. Ook VLB neemt dit jaar weer deel aan NL-doet. NL-Doet is een prima gelegenheid om samen met andere vrijwilligers in een dag één mooi resultaat te bereiken.

Vrijwillig Landschapsbeheer Beuningen doet mee aan NL-Doet. U ook?

Op 15 en 16 maart is het weer zo ver: NL-Doet. Vrijwilligers steken deze dagen op meer dan 800 plaatsen de handen uit de mouwen om diverse klussen uit te voeren. Ook VLB neemt dit jaar weer deel aan NL-doet.

NL-Doet is een prima gelegenheid om samen met andere vrijwilligers in een dag één mooi resultaat te bereiken.

VLB gaat op vrijdag 15 maart proberen om het eerste deel van de oude stortplaats bij de ARN om te vormen tot een park. Het gaat hier om een leuk project dat uiteindelijk moet leiden tot een publiek toegankelijk park. De afgelopen weken zijn al veel planten en struiken gepoot, maar VLB zoekt nog vrijwilligers voor 15 maart om samen de laatste loodjes te leggen.

De klus omvat, samen met de vrijwilligers van VLB, het inplanten van streekeigen struiken. Tijdens de werkzaamheden heb je vanuit de oude stortplaats een prachtig uitzicht over de omgeving van Beuningen.

Uiteraard wordt voor eten en drinken gezorgd en is er deskundige begeleiding en gereedschap aanwezig. De klus start om 9.00 uur en eindigt om ongeveer 16.00 uur.
Heeft u interesse om mee te werken aan de totstandkoming van een mooi park op deze locatie dan kunt u contact opnemen met F. Gruwel. tel 06-55348529 of 024-6773252.
U kunt zich daar ook opgeven.

U vindt ook extra informatie op de website van VLB: www.vlbbeuningen.nl. Onderzocht wordt of er voor de vrijwilligers, tijdens de werkzaamheden, een rondleiding bij de ARN plaats kan vinden.

Het locatie adres voor de start op vrijdag 15 maart is: Reekstraat 13D in Weurt.