Twee keer ‘Mijn Sprankeldag’

Stichting Sprankel dat jaarlijks muziektheatervoorstellingen maakt voor kinderen die in ziekenhuizen verblijven gaat dit jaar voor het eerst ook twee voorstellingen verzorgen die bezocht kunnen worden door zieke kinderen die thuis verblijven.’Mijn Sprankeldag’Op 1 en 2 juni 2013 wordt in samenwerking met het AMC bv uit Wijchen de ‘Mijn Sprankeldag’ georganiseerd. Op beide dagen kunnen zieke kinderen uit de regio ’s middags samen met hun gezin de voorstelling ‘Funky vs. Gipsy’ bewonderen.Deze voorstelling vindt plaats in ’t Mozaïektheater te Wijchen. Op zaterdag 1 juni zullen er twee voorstellingen zijn: om 14.00 uur en om 19.00 uur. Op zondag 2 juni zal er een middagvoorstelling plaatsvinden. Beide (gratis) middagvoorstellingen zullen voor zieke kinderen zijn en op zaterdagavond is iedereen welkom. De avondvoorstelling kost € 7,50. Kaarten zijn via de website www.stichtingsprankel.nl te bestellen.Oproep! Kent u een kind dat door zijn/haar ziekte belemmerd wordt in het dagelijks leven en wilt u dat kind een fantastische dag bezorgen? Geef hem/haar dan nu op voor de gratis ‘Mijn Sprankeldag’ via de website www.stichtingsprankel.nl.

Stichting Sprankel dat jaarlijks muziektheatervoorstellingen maakt voor kinderen die in ziekenhuizen verblijven gaat dit jaar voor het eerst ook twee voorstellingen verzorgen die bezocht kunnen worden door zieke kinderen die thuis verblijven.

‘Mijn Sprankeldag’
Op 1 en 2 juni 2013 wordt in samenwerking met het AMC bv uit Wijchen de ‘Mijn Sprankeldag’ georganiseerd. Op beide dagen kunnen zieke kinderen uit de regio ’s middags samen met hun gezin de voorstelling ‘Funky vs. Gipsy’ bewonderen.

Deze voorstelling vindt plaats in ’t Mozaïektheater te Wijchen. Op zaterdag 1 juni zullen er twee voorstellingen zijn: om 14.00 uur en om 19.00 uur. Op zondag 2 juni zal er een middagvoorstelling plaatsvinden. Beide (gratis) middagvoorstellingen zullen voor zieke kinderen zijn en op zaterdagavond is iedereen welkom. De avondvoorstelling kost € 7,50. Kaarten zijn via de website www.stichtingsprankel.nl te bestellen.

Oproep!
Kent u een kind dat door zijn/haar ziekte belemmerd wordt in het dagelijks leven en wilt u dat kind een fantastische dag bezorgen? Geef hem/haar dan nu op voor de gratisMijn Sprankeldag‘ via de website www.stichtingsprankel.nl.