Kindervoorstelling in Theater de Molen

Op zondagmiddag 10 maart 2013 treedt in Theater de Molen te Beuningen Hilbert Geerling op met zijn kindervoorstelling Nico met z’n kliko voor kinderen vanaf 6 jaar. Je zal maar een blunder begaan van 7,5 miljoen! Dan moet je maken dat je wegkomt. Rennen! Vluchten! Wegwezen!Met de politie op z’n hielen weet Nico zich te verstoppen op een afvalberg. Alles is vies en smerig. En dat is niet mooi…. Behalve als je je fantasie gebruikt! Nico ontdekt dat je fantasie je mee kan nemen naar een andere wereld. Een wereld waarin alles kan. Een wereld waarin alles kan. Een betoverende voorstelling vol humor en vuiligheid.De voorstelling van Hilbert Geerling begint om 14.00 uur en de entreeprijs is 6 euro.Voor reserveringen 024-6774160 tijdens kantooruren. Verdere informatie is te vinden op www.theaterdemolen.nl

Op zondagmiddag 10 maart 2013 treedt in Theater de Molen te Beuningen Hilbert Geerling op met zijn kindervoorstelling Nico met z’n kliko voor kinderen vanaf 6 jaar.

Je zal maar een blunder begaan van 7,5 miljoen! Dan moet je maken dat je wegkomt. Rennen! Vluchten! Wegwezen!

Met de politie op z’n hielen weet Nico zich te verstoppen op een afvalberg. Alles is vies en smerig. En dat is niet mooi…. Behalve als je je fantasie gebruikt! Nico ontdekt dat je fantasie je mee kan nemen naar een andere wereld. Een wereld waarin alles kan. Een wereld waarin alles kan. Een betoverende voorstelling vol humor en vuiligheid.

De voorstelling van Hilbert Geerling begint om 14.00 uur en de entreeprijs is 6 euro.
Voor reserveringen 024-6774160 tijdens kantooruren. Verdere informatie is te vinden op www.theaterdemolen.nl


Foto: Koen Geerling