Senioren voorstelling in Theater de Molen

Op vrijdagmiddag 8 maart 2013 treedt in Theater de Molen te Beuningen Theatergroep Mooi Weer op met hun voorstelling Op het terras. De voorstelling speelt zich af in de zwoele atmosfeer van een zomerse namiddag op het zonnige terras van Café Mooi Weer. Rustig, landerig bijna totdat …. Vivi ten tonele verschijnt. Vivi denkt rustig een kopje koffie te gaan drinken op het terras. Echter, het loopt allemaal anders dan gedacht. Ze raakt verwikkeld in een roerige proeftijd als serveerster, waarin Café-eigenaar Gerrit haar dringend de gebruiken uit de ‘goeie ouwe tijd’ moet bijbrengen. Een groot geheim dat Vivi met zich mee draagt, dreigt roet in het eten te gooien, maar …. maakt u zich geen zorgen, het komt allemaal weer goed! Bovendien blijkt Vivi een fantastische zangeres met een groot repertoire aan prachtige liedjes. Behalve terrasbezoekers spelen veel nostalgische, zomerse liedjes en een spannende kruiswoordpuzzel de hoofdrol in dit warmbloedige zomerspektakel. Dat wordt een heerlijke middagje genieten in Theater de Molen!De voorstelling op vrijdag 8 maart a.s. begint om 14.00 uur en de entreeprijs bedraagt 16 euro. Voor reserveringen 024-6774160 tijdens kantooruren. Verdere informatie is te vinden op www.theaterdemolen.nl

Op vrijdagmiddag 8 maart 2013 treedt in Theater de Molen te Beuningen Theatergroep Mooi Weer op met hun voorstelling Op het terras.

De voorstelling speelt zich af in de zwoele atmosfeer van een zomerse namiddag op het zonnige terras van Café Mooi Weer.

Rustig, landerig bijna totdat …. Vivi ten tonele verschijnt. Vivi denkt rustig een kopje koffie te gaan drinken op het terras. Echter, het loopt allemaal anders dan gedacht. Ze raakt verwikkeld in een roerige proeftijd als serveerster, waarin Café-eigenaar Gerrit haar dringend de gebruiken uit de ‘goeie ouwe tijd’ moet bijbrengen.

Een groot geheim dat Vivi met zich mee draagt, dreigt roet in het eten te gooien, maar …. maakt u zich geen zorgen, het komt allemaal weer goed! Bovendien blijkt Vivi een fantastische zangeres met een groot repertoire aan prachtige liedjes. Behalve terrasbezoekers spelen veel nostalgische, zomerse liedjes en een spannende kruiswoordpuzzel de hoofdrol in dit warmbloedige zomerspektakel. Dat wordt een heerlijke middagje genieten in Theater de Molen!

De voorstelling op vrijdag 8 maart a.s. begint om 14.00 uur en de entreeprijs bedraagt 16 euro. Voor reserveringen 024-6774160 tijdens kantooruren. Verdere informatie is te vinden op www.theaterdemolen.nl