Nieuw! ROCK THE HOUSE op zondag

Op zondag 7 april organiseert Kunstencentrum de Stroming weer een Rock the House in ’t Mozaïek in Wijchen. Nieuw is dat het nu op zondag is, speciaal voor jongeren die op zaterdag sporten en/of een baantje hebben.Heb je genoeg van alleen op je zolderkamer spelen of zingen? Of speel je al in een band maar kom je als band niet verder? Schrijf je in voor de workshop!Op Rock the House maak je kennis met het spelen in een band. Ook bestaande bands kunnen zich opgeven om zich een middag te laten coachen door onze ervaren pop/rock-docenten. Doe je niet mee, maar ben je wel nieuwsgierig? Om 16.00 uur vindt de presentatie van het resultaat van de workshops plaats. Uiteraard is dan iedereen welkom om te komen kijken en luisteren. Toegang voor de presentatie is gratis.Meer informatie op www.destroming.nl. Aanmelden kan tot eind maart.

Op zondag 7 april organiseert Kunstencentrum de Stroming weer een Rock the House in ’t Mozaïek in Wijchen.

Nieuw is dat het nu op zondag is, speciaal voor jongeren die op zaterdag sporten en/of een baantje hebben.

Heb je genoeg van alleen op je zolderkamer spelen of zingen? Of speel je al in een band maar kom je als band niet verder? Schrijf je in voor de workshop!
Op Rock the House maak je kennis met het spelen in een band. Ook bestaande bands kunnen zich opgeven om zich een middag te laten coachen door onze ervaren pop/rock-docenten.

Doe je niet mee, maar ben je wel nieuwsgierig? Om 16.00 uur vindt de presentatie van het resultaat van de workshops plaats. Uiteraard is dan iedereen welkom om te komen kijken en luisteren. Toegang voor de presentatie is gratis.
Meer informatie op www.destroming.nl. Aanmelden kan tot eind maart.

Datum: zondag 7 april 2013
Tijd: 12:00 – 17:00 uur.
Plaats: ‘t Mozaiek, Oosterweg 179 in Wijchen
Leeftijd: jongeren vanaf 12 jaar
Kosten: €10,- leerlingen De Stroming (€15,- voor overige deelnemers)
Inschrijven: [email protected] voor 29 maart.


Kunstencentrum de Stroming verzorgt lessen en cursussen in de gemeenten Beuningen, Groesbeek, Heumen, West Maas en Waal en Wijchen.