Eindelijk lente bij Tingeling!

Foto:

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2013 om 11.00 uur speelt poppentheater Tingeling de voorstelling ‘Kip Cato’ voor kindjes van 2 tot 6 jaar. Kosten 3 euro.Nu de sneeuwklokjes en krokusjes hun kopjes boven de grond uitsteken, begint het te kriebelen bij kabouter Tingeling. Hij wil zijn tuintje mooi gaan maken nu het eindelijk een beetje lente is geworden.Kip Cato broedt haar eitjes uit, maar moet af en toe wél eten. Natuurlijk gaat ze daarvoor in de tuin van Tingeling scharrelen, op zoek naar lekkere zaadjes. En zij vindt de zaadjes van kabouter Tingeling. . .Op zondag 17 maart 2013 om 14.00 uur staat ‘Tingeling en het bloemenfeest’ voor kinderen van 4 tot 8 jaar op het programma. Kosten 3,50 euro.Kabouter Tingeling heeft heel veel bolletjes gepoot in zijn tuintje. Hij wil graag een grote mooie bloementuin voor het bloembollenfeest, dat de kabouters geven ter ere van de lente. Dan blijken er helemaal geen bloemen te zijn! Hoe kan dat? Heeft iemand ze geplukt? Zijn ze er nooit geweest? Of is Kattige Kaatje langs geweest, wie is zij eigenlijk, toch niet degene die in de molen woont?

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2013 om 11.00 uur speelt poppentheater Tingeling de voorstelling ‘Kip Cato‘ voor kindjes van 2 tot 6 jaar. Kosten 3 euro.

Nu de sneeuwklokjes en krokusjes hun kopjes boven de grond uitsteken, begint het te kriebelen bij kabouter Tingeling. Hij wil zijn tuintje mooi gaan maken nu het eindelijk een beetje lente is geworden.

Kip Cato broedt haar eitjes uit, maar moet af en toe wél eten. Natuurlijk gaat ze daarvoor in de tuin van Tingeling scharrelen, op zoek naar lekkere zaadjes. En zij vindt de zaadjes van kabouter Tingeling. . .

Op zondag 17 maart 2013 om 14.00 uur staat ‘Tingeling en het bloemenfeest‘ voor kinderen van 4 tot 8 jaar op het programma. Kosten 3,50 euro.

Kabouter Tingeling heeft heel veel bolletjes gepoot in zijn tuintje. Hij wil graag een grote mooie bloementuin voor het bloembollenfeest, dat de kabouters geven ter ere van de lente. Dan blijken er helemaal geen bloemen te zijn! Hoe kan dat? Heeft iemand ze geplukt? Zijn ze er nooit geweest? Of is Kattige Kaatje langs geweest, wie is zij eigenlijk, toch niet degene die in de molen woont?

Voor meer info, zie www.poppentheatertingeling.nl
De voorstellingen worden gegeven in het theatertje aan de Tempelstraat 6 in Beuningen. Graag reserveren tel. 024-6777034. Kosten : 3,50 euro.