Kalfvastenbal in Weurt

Foto:

Carnavalsvereniging ’t Nuchtere Kalf organiseert ook dit jaar weer een Kalfvastenbal in dorpshuis De Kloosterhof aan de Kapittelweg 2a in Weurt. Het Kalfvastenbal wordt gehouden op zaterdag 9 maart 2013. De carnavalsvereniging maakt er weer een gezellig feestje van met muziek van de topband Summerland. Het bal begint om 20.30 uur, de zaal is open vanaf 20.00 uur. De muziek speelt door tot 1.30 uur. Dit is de laatste avond waarop de consumptiebonnen van dit seizoen gebruikt kunnen worden. Leden ontvangen de toegangskaarten op de gebruikelijke wijze en niet-leden betalen € 12,50. Wij hopen u op deze avond te mogen ontmoeten!Bestuur cv ’t Nuchtere Kalf

Carnavalsvereniging ’t Nuchtere Kalf organiseert ook dit jaar weer een Kalfvastenbal in dorpshuis De Kloosterhof aan de Kapittelweg 2a in Weurt.

Het Kalfvastenbal wordt gehouden op zaterdag 9 maart 2013. De carnavalsvereniging maakt er weer een gezellig feestje van met muziek van de topband Summerland.

Het bal begint om 20.30 uur, de zaal is open vanaf 20.00 uur. De muziek speelt door tot 1.30 uur. Dit is de laatste avond waarop de consumptiebonnen van dit seizoen gebruikt kunnen worden. Leden ontvangen de toegangskaarten op de gebruikelijke wijze en niet-leden betalen € 12,50.

Wij hopen u op deze avond te mogen ontmoeten!
Bestuur cv ’t Nuchtere Kalf