Kunstroute Beuningen 2013

De inmiddels alweer achtste Kunst-(Atelier)route zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 21 september en zondag 22 september. De kunstenaars presenteren dan hun werk en zijn aanwezig op de locaties. Zowel professionele als amateur- kunstenaars ontvangen de bezoekers graag op de zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur en op de zondag tussen 10.00 en 17.00 uur.

De inmiddels alweer achtste Kunst-(Atelier)route zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 21 september en zondag 22 september 2013. De kunstenaars presenteren dan hun werk en zijn aanwezig op de locaties.

Zowel professionele als amateur- kunstenaars ontvangen de bezoekers graag op de zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur en op de zondag tussen 10.00 en 17.00 uur.

De Kunstroute Beuningen is een (fiets)tocht langs kunst in huizen, tuinen, galeries, studio’s en ateliers in de vier kerkdorpen van Beuningen. De organisatie is in handen van Stichting Perspectief die een oproep doet aan kunstenaars in de gemeente om hun atelier open te stellen voor de ‘Kunstroute Beuningen 2013’.

Net als vorig jaar wordt de kunstroute weer in een folder gepubliceerd. Op de website www.kunstroutebeuningen.nl vindt u werk van en informatie over alle deelnemende kunstenaars en een plattegrond met alle te bezoeken locaties in 2013.

Lees ook: Kunstroute Beuningen start met literaire avond

Afbeelding: Mark en Babs van de Boom
Fotografie: Marie-José Mol