Inloopmiddag Senioren: fotobewerken met Picasa

SeniorWeb Leercentrum voor computergebruik voor 50+ers in de Lèghe Polder BeuningenOp woensdag 3 april 2013 van 14.00 tot 17.00 uur is er in de Léghe Polder Schoolstraat 16 in Beuningen weer de maandelijkse inloopmiddag. Een goede gelegen¬heid om vrijblijvend kennis te maken met het leercentrum en haar docenten. Wilt u meer informatie over de computercursussen, workshops, het niveau en de leermethodes, bezoek dan het leercentrum? Men kan overleggen met de docenten over problemen bij het PC-gebruik en men kan zich aanmelden voor de cursussen.

SeniorWeb Leercentrum voor computergebruik voor 50+ers in de Lèghe Polder Beuningen

Op woensdag 3 april 2013 van 14.00 tot 17.00 uur is er in de Léghe Polder Schoolstraat 16 in Beuningen weer de maandelijkse inloopmiddag.

Een goede gelegen¬heid om vrijblijvend kennis te maken met het leercentrum en haar docenten. Wilt u meer informatie over de computercursussen, workshops, het niveau en de leermethodes, bezoek dan het leercentrum? Men kan overleggen met de docenten over problemen bij het PC-gebruik en men kan zich aanmelden voor de cursussen.

 

TIP: Van 16.00 tot 17.00 uur zal dhr Joop Cuijten u kennis laten maken met Picasa. Dit is een gratis fotobewerkingprogramma. Het is geschikt voor iedere beginner. Belangrijke eigenschappen: Uw foto’s worden op een overzichtelijke wijze geordend. Het programma biedt op een heldere wijze veel mogelijkheden om foto’s eenvoudig te bewerken. (Verbeteren/manipuleren van foto’s, Digitale fotoalbums maken, Fotocollage maken, Filmpresentatie maken.)

De toegang is gratis. De Vereniging van Senioren Beuningen en SeniorWeb Beuningen heten u van harte welkom.

Kijk ook op pccursusbeuningen.nl en seniorenbeuningen.nl  

  • Locatie: Léghe Polder, Schoolstraat 16 Beuningen