Kunstmarkt – Vrienden van Waelwick – Ewijk

Foto:

Kunstenaars uit de regio en andere delen van Nederland exposeren, demonstreren en verkopen hier eigen werk.Het publiek kan, wandelend langs ruim 50 kramen, ongedwongen kennis- maken met een uitgebreid aanbod van o.a. schilderijen, keramiek, pasteltekeningen, aquarellen, glasobjecten en beelden. Deze gezellige kunstmarkt in Ewijk is een traditie waar nog steeds groei in zit.

Kunstenaars uit de regio en andere delen van Nederland exposeren, demonstreren en verkopen hier eigen werk.

Het publiek kan, wandelend langs ruim 50 kramen, ongedwongen kennis- maken met een uitgebreid aanbod van o.a. schilderijen, keramiek, pasteltekeningen, aquarellen, glasobjecten en beelden. Deze gezellige kunstmarkt in Ewijk is een traditie waar nog steeds groei in zit.

De kunstmarkt vindt plaats op zondag 30 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur in de mooie tuin tegenover verpleeghuis Waelwick. In de tuin zijn gezellige zitjes gemaakt waar het publiek kan genieten van een hapje en drankje. Ook voor de kinderen zijn er speciale activiteiten.

De kunstmarkt wordt voor de zesde maal georganiseerd door stichting “Vrienden van Waelwick” in samenwerking met de kunstcommissie. De opbrengst is bestemd voor activiteiten voor de bewoners van verpleeghuis Waelwick.

Contactpersoon: Wilma Lieskamp

Telefoon 024 – 356 0508 (na 19:00 uur)
E-mail: [email protected]

Wilt u deelnemen aan de kunstmarkt dan kunt u op de website vriendenvanwaelwick.nl meer informatie vinden. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 mei 2013.