Expositie in het molenhuis van ATELIER MET VERVE

Van 13 maart tot 8 mei 2013 exposeert ‘Atelier met Verve’ in het Molenhuis te Beuningen. Sinds de oprichting van ‘Atelier met Verve’ in 2009 wordt er enthousiast en divers geschilderd. De leden van deze vereniging hebben een brede belangstelling voor al het tastbare in de directe omgeving.De werken variëren van figuratief tot abstract. Er wordt het meest met acryl gewerkt, met gemengde technieken en soms met aquarel of krijt.Professionele begeleiding op de wekelijkse atelieravonden ondersteunt de ontwikkeling van een ieder. Het atelier is actief op de dinsdagavond in Dorpshuis de Lèghe Polder te Beuningen. (20.00 – 22.30 uur).Expositie

Van 13 maart tot 8 mei 2013 exposeert ‘Atelier met Verve‘ in het Molenhuis te Beuningen.

Sinds de oprichting van ‘Atelier met Verve’ in 2009 wordt er enthousiast en divers geschilderd. De leden van deze vereniging hebben een brede belangstelling voor al het tastbare in de directe omgeving.

De werken variëren van figuratief tot abstract. Er wordt het meest met acryl gewerkt, met gemengde technieken en soms met aquarel of krijt.

Professionele begeleiding op de wekelijkse atelieravonden ondersteunt de ontwikkeling van een ieder. Het atelier is actief op de dinsdagavond in Dorpshuis de Lèghe Polder te Beuningen. (20.00 – 22.30 uur).

Expositie

Voor de expositie die woensdag start, is gekozen voor 2 thema’s: de elementen van de natuur (water, vuur, lucht en aarde) en dieren. Er is ook vrij werk te zien.
Van 13 maart tot 8 mei 2013 is de tentoonstelling te bezichtigen tijdens de openingstijden van Het Molenhuis, Molenstraat 54, 6641 BK te Beuningen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en tijdens voorstellingen van het theater. www.theaterdemolen.nl

U wordt van harte uitgenodigd deze expositie te bekijken.