Lentefeesten Beuningen 2013

Foto:

De Lentefeesten Beuningen start op donderdag 18 april 2013 met de kermis op het Asdonckterrein. KermisVan donderdag 18 april t/m zondag 21 april kunnen jullie weer lekker draaien, botsen en oliebollen eten. Andere topattracties zijn de Bussensport en lijntrekkraam, Eendjes hengelen, Fantasyworld (met buggy’s), Fotoschietsalon, Gokspelen als grijpkranen, La Bamba, Pucher en Techno-Dance. En wat is een kermis zonder eten? Naast de Gebak en Oliebollenkraam, kunnen jullie je ook vergaren aan suikerspinnen en popcorn, snoep en Spaanse Churros.VuurwerkshowOm van deze lentefeesten een heus spektakel te maken organiseert Vuurwerk Bull op vrijdagavond 19 april weer een spetterende vuurwerkshow. Een kleurrijke en mooie manier om lekker het weekend in te gaan. Tevens organiseren wij een speciale borrel voor alle sponsoren die zich dit jaar belangeloos hebben ingezet voor de Lentefeesten. Op deze manier willen wij hen bedanken voor hun inzet!HoofdpodiumHet hoofdpodium bevindt zich dit jaar op het Julianaplein en staat er zowel op zaterdag 20 april als op zondag 21 april. Natuurlijk blijft het podium niet leeg, er komt namelijk een modeshow! Zelf op het podium staan? Dan kan ook! Op de zondag is er weer een Beuningen Got Talent, dus welk talent je ook hebt, laat het zien op de Lentefeesten! Schrijf je nu in, iedereen t/m 45 jaar kan meedoen.BraderieOp zondag is er zoals vanouds een reuze gezellige braderie. Niet alleen lekker slenteren langs allerlei kraampjes maar er zijn ook leuke attracties voor jong en oud!Team lentefeesten Beuningen

De Lentefeesten Beuningen start op donderdag 18 april 2013 met de kermis op het Asdonckterrein.

Kermis
Van donderdag 18 april t/m zondag 21 april kunnen jullie weer lekker draaien, botsen en oliebollen eten. Andere topattracties zijn de Bussensport en lijntrekkraam, Eendjes hengelen, Fantasyworld (met buggy’s), Fotoschietsalon, Gokspelen als grijpkranen, La Bamba, Pucher en Techno-Dance. En wat is een kermis zonder eten? Naast de Gebak en Oliebollenkraam, kunnen jullie je ook vergaren aan suikerspinnen en popcorn, snoep en Spaanse Churros.

Vuurwerkshow
Om van deze lentefeesten een heus spektakel te maken organiseert Vuurwerk Bull op vrijdagavond 19 april weer een spetterende vuurwerkshow. Een kleurrijke en mooie manier om lekker het weekend in te gaan. Tevens organiseren wij een speciale borrel voor alle sponsoren die zich dit jaar belangeloos hebben ingezet voor de Lentefeesten. Op deze manier willen wij hen bedanken voor hun inzet!

Hoofdpodium
Het hoofdpodium bevindt zich dit jaar op het Julianaplein en staat er zowel op zaterdag 20 april als op zondag 21 april. Natuurlijk blijft het podium niet leeg, er komt namelijk een modeshow! Zelf op het podium staan? Dan kan ook! Op de zondag is er weer een Beuningen Got Talent, dus welk talent je ook hebt, laat het zien op de Lentefeesten! Schrijf je nu in, iedereen t/m 45 jaar kan meedoen.

Braderie
Op zondag is er zoals vanouds een reuze gezellige braderie. Niet alleen lekker slenteren langs allerlei kraampjes maar er zijn ook leuke attracties voor jong en oud!

Team lentefeesten Beuningen
223665-w620-h352-c” alt=”” class=”f c” />