Dorpentocht Ewijk

Foto:

De EHBO vereniging Ewijk-Winssen organiseert elk jaar een wandel- en fietstocht “De Dorpentocht”.De opbrengst komt ten goede aan de vereniging. Daar kunnen ze onder andere materialen voor aanschaffen voor de oefenavonden aanschaffen of kleding die ze dragen tijdens de hulpverlening bij verschillende evenementen. EHBO Ewijk-Winssen kan altijd mensen gebruiken die willen helpen om deze dag weer mogelijk te maken. Er zijn uiteraard EHBO-ers nodig, maar ook mensen die bij een controlepost staan en de kaartjes knippen. Lijkt het je leuk te helpen? Neem dan contact op via 024 – 677 4217.De volgende Dorpentocht wordt gehouden op 30 juni 2013. Inschrijven vooraf is niet nodig.

De EHBO vereniging Ewijk-Winssen organiseert elk jaar een wandel- en fietstocht “De Dorpentocht”.

De opbrengst komt ten goede aan de vereniging. Daar kunnen ze onder andere materialen voor aanschaffen voor de oefenavonden aanschaffen of kleding die ze dragen tijdens de hulpverlening bij verschillende evenementen.

EHBO Ewijk-Winssen kan altijd mensen gebruiken die willen helpen om deze dag weer mogelijk te maken. Er zijn uiteraard EHBO-ers nodig, maar ook mensen die bij een controlepost staan en de kaartjes knippen. Lijkt het je leuk te helpen? Neem dan contact op via 024 – 677 4217.

De volgende Dorpentocht wordt gehouden op 30 juni 2013. Inschrijven vooraf is niet nodig.