Jiska 25 keer in poppentheater Tingeling

Foto:

Op woensdag 10 april 2013 om 15.00 uur en op zondag 14 april om 14.00 uur speelt poppentheater Tingeling de nieuwe voorstelling ‘Het Tovervisje” voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Kosten 3,50 euro. Een kaboutervrouwtje en een kaboutermannetje wonen in een omgekeerde bloempot op het strand. Het mannetje is tevreden met al het moois om hem heen en gaat elke dag de zee op om een visje te vangen. Op een dag ontmoet hij een hele mooie vis, het tovervisje! Van deze vis mag hij wensen doen. Het kaboutervrouwtje vindt het geweldig en wenst steeds meer en meer en meer. . .Bij de voorstelling van zondag 14 april zal Jiska voor de 25ste keer het kleine blauwe theater komen bezoeken. Tante Tingeling en tante Toedeloe zijn hier erg trots op, dat snap je wel! Natuurlijk wordt dit meisje in het zonnetje gezet!!Het poppentheater bevindt zich aan de Tempelstraat op nummer 6 in Beuningen.Graag reserveren 024-6777034. Voor info zie www.poppentheatertingeling.nl

Op woensdag 10 april 2013 om 15.00 uur en op zondag 14 april om 14.00 uur speelt poppentheater Tingeling de nieuwe voorstelling ‘Het Tovervisje” voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Kosten 3,50 euro.

Een kaboutervrouwtje en een kaboutermannetje wonen in een omgekeerde bloempot op het strand. Het mannetje is tevreden met al het moois om hem heen en gaat elke dag de zee op om een visje te vangen. Op een dag ontmoet hij een hele mooie vis, het tovervisje! Van deze vis mag hij wensen doen. Het kaboutervrouwtje vindt het geweldig en wenst steeds meer en meer en meer. . .

Bij de voorstelling van zondag 14 april zal Jiska voor de 25ste keer het kleine blauwe theater komen bezoeken. Tante Tingeling en tante Toedeloe zijn hier erg trots op, dat snap je wel! Natuurlijk wordt dit meisje in het zonnetje gezet!!

Het poppentheater bevindt zich aan de Tempelstraat op nummer 6 in Beuningen.
Graag reserveren 024-6777034. Voor info zie www.poppentheatertingeling.nl