Fotoworkshop voor beginners

Op zondag 14 april organiseert Het Dijkmagazijn een fotoworkshop voor beginners, waarbij de basisbeginselen van de natuurfotografie door een deskundige worden uitgelegd. De Beuningse uiterwaarden bieden een prima gelegenheid om de opgedane kennis in praktijk te brengen.

Op zondag 14 april organiseert Het Dijkmagazijn een fotoworkshop voor beginners, waarbij de basisbeginselen van de natuurfotografie door een deskundige worden uitgelegd.

De Beuningse uiterwaarden bieden een prima gelegenheid om de opgedane kennis in praktijk te brengen.

U had voor een klein vermogen een kekke camera aangeschaft. Maar nog steeds kijken uw familie en vrienden al na vijf van uw vakantiekiekjes geeuwend naar uw drankkast. Onscherpe bloemen, blauwe sneeuw, een scheve horizon, ze hebben het al zo vaak gezien. Wat doet die elektriciteitsmast trouwens daarboven in beeld?

Met enkele eenvoudige technieken kunt u het aantal mislukkingen al danig beperken. Een enthousiast natuurfotografe legt de werking van uw camera uit (diafragma, sluitertijd) en geeft tips voor een goede compositie. Daarna gaan we de uiterwaarden in en kunt u direct aan de slag. Weet u de fotogenieke konik paarden te vangen in uw foto’s?

Tip: neem uw fototoestel plus handleiding en reservebatterij mee en trek stevige schoeisel aan.

Natuurfotoworkshop
zondag 14 april 2013, 10.00-12.30 uur
Startplaats Het Dijkmagazijn
Dijk 41, Beuningen
Deelname € 10,00
Informatie en aanmelden (verplicht): 024-6777000
Zie ook www.hetdijkmagazijn.nl