Kindervoorstelling Isabella Frikadella

Op zondagmiddag 14 april 2013 treedt Theater Kwadraat op in Theater de Molen te Beuningen met hun kindervoorstelling Isabella Frikadella voor kinderen van 5 tot 10 jaar. In de voorstelling draait het om het kikkermeisje Isabella die smoorverliefd is op de allerstoerste kikker van het moeras. Dan wil je maar een ding: naast hem op zijn lelieblad springen. Zeker als hij jou daar speciaal voor uitnodigt. Maar Isabella heeft een probleem. Ze houdt van eten. Veel, vet en zoet eten! Ze kiest voor patat, frikadellen, lolly’s en chocola. Maar door al dat eten kan ze bijna niet meer bewegen.Isabella’s vriend Rat wil haar graag helpen. Een ooievaar ook, die zich voordoet als Isabella’s Nieuwe Beste Vriendin. Isabella moet de juiste keuzes maken: gezond eten en veel bewegen! Maar wordt zij nog op tijd gered uit de snavel van de ooievaar?De voorstelling Isabella Frikadella begint om 14.00 uur en de entreeprijs is 6 euro.Voor reserveringen 024-6774160 tijdens kantooruren. Verdere informatie is te vinden op www.theaterdemolen.nl

Op zondagmiddag 14 april 2013 treedt Theater Kwadraat op in Theater de Molen te Beuningen met hun kindervoorstelling Isabella Frikadella voor kinderen van 5 tot 10 jaar.

In de voorstelling draait het om het kikkermeisje Isabella die smoorverliefd is op de allerstoerste kikker van het moeras. Dan wil je maar een ding: naast hem op zijn lelieblad springen. Zeker als hij jou daar speciaal voor uitnodigt. Maar Isabella heeft een probleem. Ze houdt van eten. Veel, vet en zoet eten! Ze kiest voor patat, frikadellen, lolly’s en chocola. Maar door al dat eten kan ze bijna niet meer bewegen.

Isabella’s vriend Rat wil haar graag helpen. Een ooievaar ook, die zich voordoet als Isabella’s Nieuwe Beste Vriendin. Isabella moet de juiste keuzes maken: gezond eten en veel bewegen! Maar wordt zij nog op tijd gered uit de snavel van de ooievaar?

De voorstelling Isabella Frikadella begint om 14.00 uur en de entreeprijs is 6 euro.
Voor reserveringen 024-6774160 tijdens kantooruren. Verdere informatie is te vinden op www.theaterdemolen.nl