Dijkmagazijn: Dino landschapjes

Woensdag 24 april kunnen dino-fans bij Het Dijkmagazijn een oerlandschap komen bouwen voor hun favoriete dinosaurus. Met zelf gevonden stenen, schelpen en takjes uit de uiterwaarden kun je een kastje inrichten met een landschap, waarin jouw dino zich wel thuis zal voelen!

Woensdag 24 april kunnen dino-fans bij Het Dijkmagazijn een oerlandschap komen bouwen voor hun favoriete dinosaurus.

Met zelf gevonden stenen, schelpen en takjes uit de uiterwaarden kun je een kastje inrichten met een landschap, waarin jouw dino zich wel thuis zal voelen!

De Beuningse uiterwaard is een schatkamer voor kinderen. De mooiste stenen en schelpen spoelen aan op het Waalstrand en liggen voor het oprapen. In de meest verborgen hoekjes zijn grillige takken te vinden, oude vogelnestjes of een schedeltje van een muis of konijn. Er is genoeg te vinden om een landschap mee te bouwen, waar je je dino in kunt neerzetten. Het Dijkmagazijn zorgt voor dino’s. Maar je mag natuurlijk ook je eigen dinosaurus meebrengen, zodat je kunt zien of je landschap hem bevalt!

Tip: trek stevig schoeisel aan.

Het Dijkmagazijn, centrum voor natuur- en milieu educatie, verzorgt o.a. lessen voor scholen, in en over de natuur. Daarnaast organiseert het Dijkmagazijn ook leuke en leerzame uitjes, voor jong en oud, in de natuur.

Dino landschapjes
woensdag 24 april, 14.00-15.30 uur
Startplaats Het Dijkmagazijn,
Dijk 41 Beuningen

Maximaal 12 kinderen van 7-12 jaar, deelname € 4,50,- (incl. materiaal en consumptie). Ouders zijn welkom (gratis).

Wie een dino (max 15 cm hoog) meebrengt, krijgt € 0,50 korting.
Wie tijdig reserveert is verzekerd van deelname: 024-6777000.
Zie ook www.hetdijkmagazijn.nl.