Luctor et Emergo wandelmars

Op zondag 12 mei 2013 wordt voor de 2de in successie de Luctor et Emergo wandelmars gehouden onder toezicht van Sportcafé de Tinnegieter.De wandelmars die dit jaar voor de 21 ste keer op het programma staat werd tot een jaar geleden altijd georganiseerd door Bigband Luctor et Emergo maar helaas is deze vereniging opgehouden te bestaan. Michel Weijdt, Exploitant van Sportcafé de Tinnegieter waar altijd de start en finish was, heeft de tocht op zich genomen en voortgezet. Natuurlijk met wat hulp van oudgediende van de ‘club’. “Daar zijn de meeste erg blij om”, zegt Michel. “De tocht trok in 2012 bijna 1000 wandelaars en dat worden er alleen maar meer omdat de omgeving waar in gewandeld wordt uitstekend is. Daarnaast is de mars verhuisd van de zaterdag naar de zondag en dat is een goede zet geweest.”Binnenkort verschijnen de starttijden en afstanden op de website van de Tinnegieter.

Op zondag 12 mei 2013 wordt voor de 2de in successie de Luctor et Emergo wandelmars gehouden onder toezicht van Sportcafé de Tinnegieter.

De wandelmars die dit jaar voor de 21 ste keer op het programma staat werd tot een jaar geleden altijd georganiseerd door Bigband Luctor et Emergo maar helaas is deze vereniging opgehouden te bestaan. Michel Weijdt, Exploitant van Sportcafé de Tinnegieter waar altijd de start en finish was, heeft de tocht op zich genomen en voortgezet. Natuurlijk met wat hulp van oudgediende van de ‘club’.

“Daar zijn de meeste erg blij om”, zegt Michel. “De tocht trok in 2012 bijna 1000 wandelaars en dat worden er alleen maar meer omdat de omgeving waar in gewandeld wordt uitstekend is. Daarnaast is de mars verhuisd van de zaterdag naar de zondag en dat is een goede zet geweest.”

Binnenkort verschijnen de starttijden en afstanden op de website van de Tinnegieter.

Cookieinstellingen