Inloopmiddag Senioren: Live Moviemaker

SeniorWeb Leercentrum voor computergebruik voor 50+ers in de Lèghe Polder BeuningenOp woensdag 1 mei 2013 van 14.00 tot 17.00 uur is er in de Léghe Polder Schoolstraat 16 in Beuningen weer de maandelijkse inloopmiddag. Een goede gelegen¬heid om vrijblijvend kennis te maken met het leercentrum en haar docenten. Wilt u meer informatie over de computercursussen, workshops, het niveau en de leermethodes, bezoek dan het leercentrum? Men kan overleggen met de docenten over problemen bij het PC-gebruik en men kan zich aanmelden voor de cursussen.

SeniorWeb Leercentrum voor computergebruik voor 50+ers in de Lèghe Polder Beuningen

Op woensdag 1 mei 2013 van 14.00 tot 17.00 uur is er in de Léghe Polder Schoolstraat 16 in Beuningen weer de maandelijkse inloopmiddag.

Een goede gelegen¬heid om vrijblijvend kennis te maken met het leercentrum en haar docenten. Wilt u meer informatie over de computercursussen, workshops, het niveau en de leermethodes, bezoek dan het leercentrum? Men kan overleggen met de docenten over problemen bij het PC-gebruik en men kan zich aanmelden voor de cursussen.

 

TIP: Van 16.00 tot 17.00 uur zal dhr Jan van Swam u kennis laten maken met Live Moviemaker. Dit is een programma waarmee u op eenvoudige wijze uw filmpjes kunt bewerken. De filmpjes die heeft u gemaakt met uw digitale fototoestel, uw digitale videocamera of filmpjes die u van internet heeft gehaald kunt u met dit programma verfraaien.

De toegang is gratis. De Vereniging van Senioren Beuningen en SeniorWeb Beuningen heten u van harte welkom.

Kijk ook op pccursusbeuningen.nl en seniorenbeuningen.nl  

  • Locatie: Léghe Polder, Schoolstraat 16 Beuningen