Tennissen in het ‘Wilde Westen’ van Beuningen.

Tennisvereniging TC De Linden uit Beuningen houdt van 10 t/m 16 juni haar jaarlijkse 35+ toernooi, met als thema het ” het Wilde Westen”.Onder het genot van lekkere hapjes, een BBQ en een gezellige entourage kan er deze week op zowel hoog als beginnend niveau in de categorieën 3 t/m 9 getennist worden. De categorie 9 is nieuw dit jaar, waarmee we ook beginnende tennissportbeoefenaars van harte uitnodigen om deel te nemen om zo in een ongedwongen sfeer kennis te maken met de wedstrijdsport.Inschrijven kan (tot ma 27 mei 2013) via www.toernooi.nl. Wij hopen u te mogen ontmoeten deze week, als deelnemer of als publiek op ons tennispark aan de Lindenstraat 14 te Beuningen. TC De Linden, Beuningen

Tennisvereniging TC De Linden uit Beuningen houdt van 10 t/m 16 juni haar jaarlijkse 35+ toernooi, met als thema het ” het Wilde Westen”.

Onder het genot van lekkere hapjes, een BBQ en een gezellige entourage kan er deze week op zowel hoog als beginnend niveau in de categorieën 3 t/m 9 getennist worden.

De categorie 9 is nieuw dit jaar, waarmee we ook beginnende tennissportbeoefenaars van harte uitnodigen om deel te nemen om zo in een ongedwongen sfeer kennis te maken met de wedstrijdsport.

Inschrijven kan (tot ma 27 mei 2013) via www.toernooi.nl. Wij hopen u te mogen ontmoeten deze week, als deelnemer of als publiek op ons tennispark aan de Lindenstraat 14 te Beuningen.

TC De Linden, Beuningen


Klik op de afbeelding voor vergroting