Inschrijven voorTruckersconvooi Boldershof

Op zondag 9 juni 2013 organiseert een aantal enthousiaste chauffeurs in samenwerking met de afdeling recreatie van ’s Heerenloo Druten, alweer voor de 21e keer het truckerskonvooi Boldershof. Als een lint van vele kleuren zullen de vrachtwagens weer door het mooie land van Maas en Waal trekken. In de ongeveer 150 vrachtwagens zitten trotse chauffeurs die dit geheel vrijwillig willen doen. Naast de chauffeurs zitten dolenthousiaste bewoners van ‘s Heerenloo Maas en Waal (Boldershof) en mensen met een geestelijke beperking die elders in de regio wonen. Opgeven bijrijders/chauffeursDe bijrijders kunnen nog opgegeven worden mits dit gebeurt voor 6 mei. Opgeven kan via de link op de website truckerskonvooiboldershof.tk. Daar is alle informatie te vinden over dit evenement. Ook chauffeurs van bedrijven uit de regio kunnen zich opgeven via deze website voor 6 mei.Men kan ook contact opnemen door naam, adres en tel.nr. te sturen naar : afd. recreatie ’s Heerenloo Pa Hoeklaan 65 6651 TE Druten. Tel 0487-589390/06-23106669

Op zondag 9 juni 2013 organiseert een aantal enthousiaste chauffeurs in samenwerking met de afdeling recreatie van ’s Heerenloo Druten, alweer voor de 21e keer het truckerskonvooi Boldershof.

Als een lint van vele kleuren zullen de vrachtwagens weer door het mooie land van Maas en Waal trekken. In de ongeveer 150 vrachtwagens zitten trotse chauffeurs die dit geheel vrijwillig willen doen. Naast de chauffeurs zitten dolenthousiaste bewoners van ‘s Heerenloo Maas en Waal (Boldershof) en mensen met een geestelijke beperking die elders in de regio wonen.

Opgeven bijrijders/chauffeurs
De bijrijders kunnen nog opgegeven worden mits dit gebeurt voor 6 mei. Opgeven kan via de link op de website truckerskonvooiboldershof.tk. Daar is alle informatie te vinden over dit evenement. Ook chauffeurs van bedrijven uit de regio kunnen zich opgeven via deze website voor 6 mei.

Men kan ook contact opnemen door naam, adres en tel.nr. te sturen naar :
afd. recreatie ’s Heerenloo
Pa Hoeklaan 65
6651 TE Druten.
Tel 0487-589390/06-23106669


De lengte van de route is ongeveer 60 km, en zal trekken door de dorpen Beuningen, Ewijk, Winssen, Deest, Afferden, Druten, Boven- Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Horssen, Bergharen, Beuningen.

Aangezien het terrein van “s Heerenloo niet geschikt is om op te stappen wijkt de organisatie zoals gebruikelijk daarvoor uit naar het bedrijventerrein van Exachem Platinawerf 22-26 op het industrieterrein in Beuningen. Dit betekent dat bussen naar Beuningen vertrekken en dat daar overgestapt wordt in de trucks. Men kan ook rechtstreeks naar Beuningen gaan. Dan moet u zich om 11.00 uur melden bij de tent Exachem Platinawerf 22-26.

Het konvooi vertrekt ± 12:00 uur en de te verwachtten terugkomst in Beuningen is om 15.30 uur.

Om aan deze dag deel te nemen als “bijrijder”, vragen we een kleine vergoeding van de € 5,00. Verder zijn consumpties en ijs in de feesttent gratis.
Graag overmaken naar reknr.16 6417 580 tnv. Truckerskonvooi Boldershof