Dijkmagazijn: Struintocht door Beuningse uiterwaarden

Zondag 12 mei 2103 organiseert het Dijkmagazijn een struintocht voor het hele gezin. Met de broekspijpen in de laarzen gaat de tocht dwars door de uiterwaarden.In de Beuningse uiterwaarden zijn ruige stukken, waar zelfs de paarden en runderen maar zelden komen. Daar zijn de paadjes erg smal, en houden soms zelfs op. Maar wie goed uitkijkt en de gids volgt, kan doorlopen en komt op onverwacht mooie stukken natuur uit. Misschien zijn er sporen van vossen en reeën te zien.Trek oude en stevige schoenen aan en een jas die niet opvalt, misschien zien we ze dan echt!

Zondag 12 mei 2103 organiseert het Dijkmagazijn een struintocht voor het hele gezin. Met de broekspijpen in de laarzen gaat de tocht dwars door de uiterwaarden.

In de Beuningse uiterwaarden zijn ruige stukken, waar zelfs de paarden en runderen maar zelden komen. Daar zijn de paadjes erg smal, en houden soms zelfs op. Maar wie goed uitkijkt en de gids volgt, kan doorlopen en komt op onverwacht mooie stukken natuur uit. Misschien zijn er sporen van vossen en reeën te zien.

Trek oude en stevige schoenen aan en een jas die niet opvalt, misschien zien we ze dan echt!


Het Dijkmagazijn, centrum voor natuur- en milieu educatie, verzorgt o.a. lessen voor scholen, in en over de natuur. Daarnaast organiseert Het Dijkmagazijn diverse activiteiten voor jong en oud. Kijk voor de activiteiten agenda op www.hetdijkmagazijn.nl

Struintocht
Zondag 12 mei 2013, 13.30-15.00 uur.
Startplaats Het Dijkmagazijn,
Dijk 41 Beuningen.
Deelname € 3,50 volw., kinderen €2,50 .
Wie tijdig reserveert is verzekerd van deelname: 024-6777000.
Zie ook www.hetdijkmagazijn.nl.