Dijkmagazijn: Wrakhoutkunst

Na de afgelopen winter liggen de Beuningse uiterwaarden weer vol met aangespoeld wrakhout. Op woensdag 8 mei 2013 zijn daarvan in Het Dijkmagazijn monsters te maken, of andere kunstwerken.Op het waalstrand vind je de grilligste stukken hout. Wie er goed naar kijkt ziet vanzelf al ogen, neuzen en oren verschijnen. Meteen beetje fantasie en wat klei, verf, veren, kralen en takjes is dat stuk wrakhout al snel een gevaarlijk monster. Wraaagh, wie is er bang voor jouw wrakhoutmonster?Het Dijkmagazijn zorgt voor tanden en dreigende ogen, en natuurlijk voor iets lekkers te drinken na al dat harde werken. Tip: trek stevig schoeisel aan.

Na de afgelopen winter liggen de Beuningse uiterwaarden weer vol met aangespoeld wrakhout. Op woensdag 8 mei 2013 zijn daarvan in Het Dijkmagazijn monsters te maken, of andere kunstwerken.

Op het waalstrand vind je de grilligste stukken hout. Wie er goed naar kijkt ziet vanzelf al ogen, neuzen en oren verschijnen. Meteen beetje fantasie en wat klei, verf, veren, kralen en takjes is dat stuk wrakhout al snel een gevaarlijk monster. Wraaagh, wie is er bang voor jouw wrakhoutmonster?

Het Dijkmagazijn zorgt voor tanden en dreigende ogen, en natuurlijk voor iets lekkers te drinken na al dat harde werken. Tip: trek stevig schoeisel aan.

Het Dijkmagazijn, centrum voor natuur- en milieu educatie, verzorgt o.a. lessen voor scholen, in en over de natuur. Daarnaast organiseert het Dijkmagazijn ook leuke en leerzame uitjes voor kinderen in de natuur.

 

Wrakhoutkunst, woensdag 8 mei 2013, 14.00-15.30 uur.
Startplaats Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen.
Maximaal 12 kinderen van 7-12 jaar.
Deelname € 4,50 (incl. materiaal en consumptie).
Ouders zijn van harte welkom (deelname gratis).
Voor informatie en reservering: [email protected].
Zie ook www.hetdijkmagazijn.nl.