Theater Tingeling: Prinsesje Neusjepeuter

Op woensdag 8 mei om 15.00 uur speelt poppentheater Tingeling de voorstelling ‘Prinsesje Neusjepeuter’.Het is een middeleeuwse voorstelling, die zich afspeelt aan het hof van koning Boterbal en koningin Elisabeth. Een slordig prinsesje peutert de hele dag in haar neus en wordt daarom ‘Neusjepeuter’ genoemd. De koning en de koningin zijn wanhopig. Dan dringt ook nog een vervelende draak het kasteel binnen. Het koningspaar zoekt hulp en belooft zelfs, dat degene die het lukt om de draak te verslaan èn hun dochter van het neuspeuteren af te helpen, met haar mag trouwen. Wie zal dat lukken: een ridder of misschien de vrolijke hofnar Rinkelding?

Op woensdag 8 mei om 15.00 uur speelt poppentheater Tingeling de voorstelling ‘Prinsesje Neusjepeuter’.

Het is een middeleeuwse voorstelling, die zich afspeelt aan het hof van koning Boterbal en koningin Elisabeth. Een slordig prinsesje peutert de hele dag in haar neus en wordt daarom ‘Neusjepeuter’ genoemd. De koning en de koningin zijn wanhopig. Dan dringt ook nog een vervelende draak het kasteel binnen. Het koningspaar zoekt hulp en belooft zelfs, dat degene die het lukt om de draak te verslaan èn hun dochter van het neuspeuteren af te helpen, met haar mag trouwen.

Wie zal dat lukken: een ridder of misschien de vrolijke hofnar Rinkelding?

De voorstelling wordt gegeven in het kleine theater aan de Tempelstraat op nummer 6 in Beuningen. Kosten 3,50 euro. Graag reserveren 024-6777034.
Meer info zie poppentheatertingeling.nl.