Burgemeester hijst vlag op bevrijdingsdag

Zondag 5 mei 2013 hijst burgemeester Carol van Eert de vlag bij de  Corneliuskerk in Beuningen.Om 8.30 uur begint de ceremonie van het hijsen van de vlaggen. Leerlingen van basisschool de Triangel hebben het oorlogsmonument geadopteerd en zullen assisteren bij het hijsen van de vlaggen. De burgemeester en Tim Barlow (kleinzoon van een der bemanningsleden van de neergestorte Lancaster) hijsen samen met een leerling de Nederlandse en de Engelse vlag. De andere vier vlaggen, van Canada, de USA, Frankrijk en Polen, worden door vier veteranen met vier leerlingen gehesen.Daarna krijgt de heer Ab Bruisten, voorzitter bevrijdingscomité Beuningen, het woord. De ceremonie zal rond 9.30  uur afgelopen zijn. U bent allen van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Zondag 5 mei 2013 hijst burgemeester Carol van Eert de vlag bij de  Corneliuskerk in Beuningen.

Om 8.30 uur begint de ceremonie van het hijsen van de vlaggen. Leerlingen van basisschool de Triangel hebben het oorlogsmonument geadopteerd en zullen assisteren bij het hijsen van de vlaggen. De burgemeester en Tim Barlow (kleinzoon van een der bemanningsleden van de neergestorte Lancaster) hijsen samen met een leerling de Nederlandse en de Engelse vlag. De andere vier vlaggen, van Canada, de USA, Frankrijk en Polen, worden door vier veteranen met vier leerlingen gehesen.

Daarna krijgt de heer Ab Bruisten, voorzitter bevrijdingscomité Beuningen, het woord. De ceremonie zal rond 9.30  uur afgelopen zijn. U bent allen van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.