Vrije inloopmiddag computergebruik 50-plussers

SeniorWeb Leercentrum voor computergebruik voor 50+ers in de Lèghe Polder BeuningenOp woensdag 5 mei 2013 van 14.00 tot 17.00 uur is er in de Léghe Polder Schoolstraat 16 in Beuningen weer de maandelijkse inloopmiddag. Een goede gelegen¬heid om vrijblijvend kennis te maken met het leercentrum en haar docenten. Wilt u meer informatie over de computercursussen, workshops, het niveau en de leermethodes, bezoek dan het leercentrum? Men kan overleggen met de docenten over problemen bij het PC-gebruik en men kan zich aanmelden voor de cursussen.

SeniorWeb Leercentrum voor computergebruik voor 50+ers in de Lèghe Polder Beuningen

Op woensdag 5 mei 2013 van 14.00 tot 17.00 uur is er in de Léghe Polder Schoolstraat 16 in Beuningen weer de maandelijkse inloopmiddag.

Een goede gelegen¬heid om vrijblijvend kennis te maken met het leercentrum en haar docenten. Wilt u meer informatie over de computercursussen, workshops, het niveau en de leermethodes, bezoek dan het leercentrum? Men kan overleggen met de docenten over problemen bij het PC-gebruik en men kan zich aanmelden voor de cursussen.

Er is tijdens deze inloopmiddag na 16:00 uur geen presentatie.

De toegang is gratis. De Vereniging van Senioren Beuningen en SeniorWeb Beuningen heten u van harte welkom.

Kijk ook op pccursusbeuningen.nl en seniorenbeuningen.nl  

  • Locatie: Léghe Polder, Schoolstraat 16 Beuningen