Haringveiling bij Café de Zaak

De afgelopen jaren organiseerden Jan en Elly Croonen van Restaurant De Croonprins voor de gasten van het restaurant en de leden van de Harten 4 Groep de “HaringParty Prinsheerlijk”. Tijdens deze proeverij werden de allereerste vaatjes Nieuwe Haring geveild.In 2012 werd de party voor het laatst door Jan en Elly georganiseerd. Zij droegen op ludieke wijze de haringkar over aan de buren Nick Hovinga en Erik Langedijk van Café de Zaak. De Beuningse Haringparty wordt daarom dit jaar voor het eerst bij Café de Zaak georganiseerd. De opbrengst van de biedingen wordt geschonken aan een goed doel. Dit jaar is dat Natuur & milieu-educatie Het Dijkmagazijn.

De afgelopen jaren organiseerden Jan en Elly Croonen van Restaurant De Croonprins voor de gasten van het restaurant en de leden van de Harten 4 Groep de “HaringParty Prinsheerlijk”. Tijdens deze proeverij werden de allereerste vaatjes Nieuwe Haring geveild.

In 2012 werd de party voor het laatst door Jan en Elly georganiseerd. Zij droegen op ludieke wijze de haringkar over aan de buren Nick Hovinga en Erik Langedijk van Café de Zaak. De Beuningse Haringparty wordt daarom dit jaar voor het eerst bij Café de Zaak georganiseerd. De opbrengst van de biedingen wordt geschonken aan een goed doel. Dit jaar is dat Natuur & milieu-educatie Het Dijkmagazijn.

In eerste instantie zou de veiling op donderdagavond 6 juni 2013 plaatsvinden in Café de Zaak. Dat gebeurt nu op donderdagavond 20 juni. Volgens het productschap is de kwaliteit van
de vis nog onvoldoende. Ze zijn door het koude weer niet groot en vet
genoeg.

Genodigden hebben bericht ontvangen over de nieuwe datum.