Twee kunstenaars exposeren in het Molenhuis

Van 23 mei tot 8 juli exposeren twee kunstenaars in het Molenhuis. Conny Smits-Bijman en Marion Hendriks-Vermeulen.Ik heb altijd al graag getekend en geschilderd, zegt Conny, met name kinderportretten. Vele cursussen en workshops heb ik in mijn creatieve leven al gevolgd. Na het volgen van enkele mandala cursussen begon de CIRKEL mij steeds meer en meer te boeien. Ik kreeg het idee eens een hele grote CIRKEL te gaan maken en ruimer en intuïtiever te gaan werken. De ene na de andere cirkel ontstond en tot nu toe kan ik er niet meer mee stoppen. Ik vind het heerlijk om op deze manier uitdrukking te geven aan wat er in me leeft. Hoe de cirkel uiteindelijk wordt verrast me soms zelf ook.Aansluitend heb ik aan de opleiding Genezend Tekenen te Zutphen het 1e kinderjaar gevolgd en in september start ik met het geven van een cursus “Creëer in je eigen cirkel”. Een cursus om op een creatieve manier dichter bij jezelf te komen en verrast te worden wat er onder je handen kan ontstaan. Tekenervaring is helemaal niet nodig, want iedereen kan tekenen! Conny is mobiel te bereiken: 06-29357001.Marion woont in Ewijk. Sinds 2002 schildert zij in de Poelsegroep in Winssen onder leiding van Riëtte van Dijk. Zij maakt assemblages in zeer eigen stijl. Veel inspiratie haalt zo onder andere uit het werk van Botero, een Colombiaanse figuratief schilder, die met milde spot de kenmerken van de middenklasse in zijn land uitvergroot. Robert Terwindt, Nijmeegs kunstenaar, spreekt haar aan met zijn flamboyante schilderstijl en kleurgebruik.Het Molenhuis, Molenstraat 54 te Beuningen, is tijdens kantooruren van 9 tot 15.00 uur open en tijdens uitvoeringen van Jeugdtheater Tierelier.

Van 23 mei tot 8 juli exposeren twee kunstenaars in het Molenhuis. Conny Smits-Bijman en Marion Hendriks-Vermeulen.

Ik heb altijd al graag getekend en geschilderd, zegt Conny, met name kinderportretten. Vele cursussen en workshops heb ik in mijn creatieve leven al gevolgd. Na het volgen van enkele mandala cursussen begon de CIRKEL mij steeds meer en meer te boeien.

Ik kreeg het idee eens een hele grote CIRKEL te gaan maken en ruimer en intuïtiever te gaan werken. De ene na de andere cirkel ontstond en tot nu toe kan ik er niet meer mee stoppen. Ik vind het heerlijk om op deze manier uitdrukking te geven aan wat er in me leeft. Hoe de cirkel uiteindelijk wordt verrast me soms zelf ook.

Aansluitend heb ik aan de opleiding Genezend Tekenen te Zutphen het 1e kinderjaar gevolgd en in september start ik met het geven van een cursus “Creëer in je eigen cirkel”. Een cursus om op een creatieve manier dichter bij jezelf te komen en verrast te worden wat er onder je handen kan ontstaan. Tekenervaring is helemaal niet nodig, want iedereen kan tekenen! Conny is mobiel te bereiken: 06-29357001.

Marion woont in Ewijk. Sinds 2002 schildert zij in de Poelsegroep in Winssen onder leiding van Riëtte van Dijk. Zij maakt assemblages in zeer eigen stijl. Veel inspiratie haalt zo onder andere uit het werk van Botero, een Colombiaanse figuratief schilder, die met milde spot de kenmerken van de middenklasse in zijn land uitvergroot. Robert Terwindt, Nijmeegs kunstenaar, spreekt haar aan met zijn flamboyante schilderstijl en kleurgebruik.

Het Molenhuis, Molenstraat 54 te Beuningen, is tijdens kantooruren van 9 tot 15.00 uur open en tijdens uitvoeringen van Jeugdtheater Tierelier.