Promotieteam Burgernet

Alle inwoners van de gemeente Beuningen ontvangen na de zomer een brief
van de burgemeester met daarin de vraag om mee te doen met Burgernet.
Daarnaast treft u het promotieteam van Burgernet op 27 augustus 2013 op de weekmarkt in Beuningen aan.Hoe werkt Burgernet?
Burgernet is een samenwerking tussen burgers, politie en gemeenten om de veiligheid in woon- en werkomgeving te bevorderen. Bij een overval, inbraak of vermist persoon kan vanuit de politiemeldkamer een Burgernetactie worden opgestart. Via een gesproken of een sms-bericht op uw telefoon wordt u gevraagd uit te kijken naar bijvoorbeeld een duidelijk omschreven persoon of voertuig. Verder worden in situaties waarin tijd geen kritische factor is per e-mail zgn. alerts verstuurd met daarin bijvoorbeeld getuigenoproepen of preventieve berichten.

Meld u aan!
Ook u kunt een bijdrage leveren aan de opsporing van verdachte of vermiste personen. Meld u aan voor Burgernet en lever zelf een bijdrage aan de veiligheid van uw woon- en werkomgeving. Hoe meer mensen meedoen aan Burgernet, hoe groter de kans op succes. Het streefpercentage is tenminste 10% van de bevolking. Hoe meer ogen en oren in de wijk, hoe groter de kans op de opsporing van verdachte op vermiste personen. Kijk voor meer informatie op www.burgernet.nl.

Aanmelden kan direct met het aanmeldformulier.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook?
Klik HIER en druk op de “Vind ik leuk” knop.
Liever via Twitter? Volg ons via @beuningennieuws
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _