Picknicken in de Beuningse Uiterwaarden

Foto:

Op zondag 25 augustus organiseert Het Dijkmagazijn samen met de Maas & Waal CultuurExpress een groots opgezette Picknick in de Beuningse uiterwaarden.Iedereen wordt van harte uitgenodigd om met een eigen picknickmand vol lekkers en een kleurrijk picknick-kleed zich op de fiets naar de uiterwaarden te begeven en daar hun meegebrachte waar te nuttigen. Uiteraard zal er ook het nodige te koop zijn.

Ziet u zichzelf al zitten op een picknick-kleed in de prachtige uiterwaarden? Stap dan op 25 augustus op de fiets en kom naar de uiterwaarden bij het Dijkmagazijn in Beuningen. Tussen 11.00 en 14.00 uur zal het daar bruisen van de activiteiten; het terrein is de hele dag toegankelijk.

Hapjes van Sprinkhanen
Op het picknickterrein zullen allerlei activiteiten plaatsvinden voor jong en oud, zoals Romeins kleien, hutten bouwen, hapjes van wilde planten en …sprinkhanen (voor wie durft). Ter plekke kunnen zanglustigen onder zeer deskundige begeleiding van Wilbert Friederichs een ‘Waallied’ maken en zingen. Ook zullen bijzondere rondleidingen door de uiterwaarden worden gegeven en nog veel meer. Het onderstaande programma geeft u alle informatie.

Omdat we bij dit feestelijke buitenevenement afhankelijk zijn van het weer, zal vanaf 22 augustus op de websites hetdijkmagazijn.nl en op cultuurexpress.nl worden aangegeven of de picknick door zal gaan. En nu maar hopen op een stralende, zonnige dag!

Lees voor het programma het nieuwsbericht.

Activiteit: Picknick in de Beuningse Uiterwaarden
Locatie: Dijkmagazijn Beuningen, Dijk 41
Datum: 25 augustus 2013
Tijd: 11.00 – 14.00 uur
Entree: n.v.t.

picknic-william

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook?
Klik HIER en druk op de “Vind ik leuk” knop.
Liever via Twitter? Volg ons via @beuningennieuws
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _