Expositie in het Molenhuis in Beuningen

Foto:

BEUNINGEN – Van 19 augustus tot 30 september 2013 exposeert Marie-José Mol in het Molenhuis in Beuningen.Marie-José  komt uit Maas en Waal. Zij had al zeer vroeg een creatieve kant en een brede interesse in kunst. Al met al is ze al ruim dertig jaar aan het schilderen. Zij heeft al geruime tijd een voorkeur voor aquarelleren, maar in deze expositie laat zij zich ook eens van een andere kant zien.

Sinds twee jaar maakt zij werkstukken in gemengde technieken. Zo bevat een deel van haar werk diverse bewerkingen als stempelen, verhitten en plakken van materialen met reliëf, bladgoud en zilverfolie, hierdoor ontstaat er een vernieuwende structuur. Het experimenteren met acrylverf, diverse materialen en vezels, nat of droog geeft steeds een verrassend effect. Ook natuurlijke materialen als zaden en bladeren zijn voor haar een bron van inspiratie.

Niet alleen zijn er verschillende materialen en technieken te bewonderen, want ook in de onderwerpen toont Marie-José zich veelzijdig, namelijk van landschappen en bloemstillevens tot portretten. Verder verschilt haar stijl van realistisch tot wat meer abstract. Bovendien geeft ze al twintig jaar cursussen en workshops in het tekenen en aquarelleren.

Kunstroute
U vindt op haar website, www.mariejosemol.nl, hier meer informatie over. En natuurlijk vindt u haar als professionele deelnemer aan de Kunstroute Beuningen 2013 op 21 en 22 september. Dit jaar is haar werk dan ook niet te bewonderen in haar eigen atelier, maar juist in het Molenhuis. Marie-José Mol, Van Heemstraweg 42A in Winssen, telefoon 0487 525515. Ook op www.kunstroutebeuningen.nl.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook?
Klik HIER en druk op de “Vind ik leuk” knop.
Liever via Twitter? Volg ons via @beuningennieuws
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _