Ladiesfair Slot Doddendael

EWIJK – Op zondag 6 oktober wordt voor de 2e keer een Ladiesfair gehouden in
Slot Doddendael te Ewijk. Zoals de naam doet vermoeden staat de beurs in
het teken van dames en alles wat dames zoal bezig houdt.Met 12 bedrijven die zich presenteren is de beurs een ware happening voor dames in iedere leeftijdscategorie.

Tussen 11:00 – 17:00 uur zijn de deuren open van Slot Doddendael en entree is GRATIS. De fair bevindt zich door het hele hoofdgebouw en bijgebouw. Beneden in de Slotkelder kunnen de dames allerlei leuke dingetjes in de landgoedwinkel kopen zoals de jam van Dodden-deli, walnotenolie, servies, glazen etc en in de Brasserie die zich ook in de Slotkelder bevindt heerlijk genieten van een kopje koffie, lunch, borrel of diner. De Brasserie is geopend van 11:00- 21:30 uur.

De Ladiesfair is voor een brede bezoekersdoelgroep maar zeker ook een ideale beurs voor bedrijven die zich willen presenteren. Kinderkleding, damestassen, accessoires, beauty, productpresentatie, sieraden, een proeverij van Dodden-Deli jam en allerlei informatie, dat is in een notendop wat men kan verwachten tijdens de Ladiesfair. Enkele lokale ondernemers hebben een stand tijdens de Lady Fair en zien er zeker de meerwaarde van in. Wij hopen op een grote opkomst zodat we ieder jaar kunnen blijven groeien.

Activiteit: Ladies Fair
Locatie: Slot Doddendael, Binnenweg 2 – Ewijk
Datum: zondag 6 oktober 2013
Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Entree: gratis

bxo3serarpsf0mmj0mepl1qy9

ghrwyygz84fvycnb0odrbwfvf

 Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, dat vlak bij Nijmegen (Gelderland) is gelegen in het mooie Land van Maas en Waal. In het slot is een Brasserie gevestigd, maar ook is het een locatie voor feesten en partijen. Omringd door een slotgracht waar omheen lisdodden groeien, is het slot een sfeervolle en prachtige plek voor al uw zakelijke evenementen of privé partijen van brunch tot bruiloft, feestavond, vergadering, diner, conferentie, catering of presentatie van 10 tot 500 personen. Zoekt u de perfecte locatie voor uw partij, die bovendien goed bereikbaar (5 minuten van A50 en A73) is en voorzien is van een grote gratis parkeerplaats? Slot Doddendael is the place to be.