Info avond TV bij Expert Beuningen

Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een
informatie avond gehouden met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van
TV. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom als u een TV bij ons
heeft gekocht en u over het gebruik nog vragen heeft.Buiten onze medewerkers staan er deze avond ook medewerkers van Philips, Samsung en LG staan voor u klaar. Net als vorig jaar is de avond puur informatief bedoeld, wij hebben vorig jaar zo veel positieve reacties van klanten gehad op deze avond dat wij het concept nogmaals willen herhalen. Er zijn al weer veel nieuwe ontwikkelingen op de markt waar wij u graag mee laten kennis maken. Onder het nuttigen van een hapje en drankje kunt u op uw gemak zich laten informeren. 

Meer dan ooit is een televisie het centrum van uw huiskamer!
Niet alleen om naar het journaal of uw favoriete serie of films te kijken. Maar vooral ook om allerlei informatie  van internet in de beste kwaliteit en wanneer u dat wilt op het grote scherm te bekijken. Met Philips Smart TV hebt u eindeloos veel keuze, van online films huren, Netflix, programma gemist en uw eigen home video’s tot YouTube filmpjes en internetpagina’s downloaden.

Het unieke Ambilight, zorgt ervoor dat uw kijkervaring nog een extra dimensie krijgt. Nu wordt de   Ambilight + hue geïntroduceerd, de kijkbeleving wordt door de hele kamer verspreid.

Er kan draadloos een Samsung Soundbar worden aangesloten op uw TV en hier kan het beeldscherm van je smartphone of tablet op worden getoond en andersom.
Deze TV’S zijn daarbij zelfs met stem en handgebaren te bedienen en ze hebben de optie om je kijkgedrag te analyseren om zo gelijkwaardige programma’s onder de aandacht te brengen.

LG Ultra HDTV brengt beeldkwaliteit naar een geheel nieuw niveau dankzij de resolutie die vier keer groter is dan Full HD. Of je nu kijkt naar sport, films of videospelletjes speelt, de kijkervaring is adembenemend. Briljant en levensecht.

Woensdag 30 oktober van 18.15 tot 21.00 uur staan onze deuren weer voor u open.
En mocht u deze avond enthousiast zijn geworden, dan hebben we vanaf  31 oktober leuke aanbiedingen.

Onze collega’s van Shoeby, Trendy en DA zijn deze avond ook open en ook zij hebben verrassende activiteiten in de winkel.

facebook.com/ExpertBeuningen