NVOB Cultuurfonds in H4 Ondernemerscafé

Het ondernemerscafé van vrijdag 8 november a.s. wordt geadopteerd door Stichting NVOB Cultuurfonds.Elke tweede vrijdag van de maand staat café Dé Zaak aan de Van Heemstraweg in Beuningen in het teken van ondernemers, een initiatief van de Harten 4 Groep. Tussen 17.30 en 19.30 uur vindt een aangeklede borrel plaats. Alle ondernemers uit de regio zijn van harte welkom om in informele sfeer de week af te sluiten en nieuwe contacten te leggen.

Het ondernemerscafé van vrijdag 8 november a.s. wordt geadopteerd door Stichting NVOB Cultuurfonds. Het NVOB Cultuurfonds is trots op Nijmegen Het ondernemersplatform zet zich actief in voor behoud van bouwkundig erfgoed in Nijmegen, oudste stad van Nederland. Samen met de eigen deelnemers realiseert het platform jaarlijks weer nieuwe stadsprojecten. Het meest bekende project is de herbouw van de Donjon, de verdwenen toren van de Valkhofburcht. Stadsprojecten Voor de eigen deelnemers organiseert het NVOB Cultuurfonds ieder jaar weer aantrekkelijke netwerkactiviteiten.

Steentje bijdragen aan spraakmakende stadsprojecten
Tijdens de ondernemerborrel zal Stef Cuppens, voorzitter van NVOB Cultuurfonds, uitleggen hoe lokale en regionale ondernemers zichzelf kunnen profileren binnen het NVOB Cultuurfonds en zelf een steentje kunnen bijdragen aan de spraakmakende stadsprojecten,.

Op deze 38e Beuningse Ondernemersborrel zijn alle ondernemers uit de gemeente Beuningen en daarbuiten van harte welkom! Bij de ingang wordt u ontvangen door onze gastvrouw waarna u na inlevering van uw zakenkaartje een badge ontvangt. Onder het genot van een hapje en een drankje sluit u in informele sfeer de week af, praat u na met collega-ondernemers en doet u nieuwe contacten op.

Ook u kunt het Beunings Ondernemerscafé adopteren. Neem hiervoor contact op met Ton Hendrix via 06-53388881 of Karel Eikmans via 06-53678682.

Tot vrijdag 8 november a.s. in het vernieuwde café Dé Zaak, nu ook met lunch en diner!

Namens
Harten 4 Groep,

Ton Hendrix – Karel Eikmans

Harten 4 Groep
Explobar Beuningen B.V.
Het Ondernemerscafé is een initiatief van de Harten 4 Groep en Explobar Beuningen B.V.

Activiteit: Ondernemerscafé
Locatie: Van Heemstraweg 79 Beuningen
Datum: vrijdag 8 november 2013
Tussen: vanaf 17.30 – 19.30 uur
Entree: n.v.t.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit
Beuningen – Ewijk – Weurt – Winssen?
c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Klik “Vind ik leuk” op Facebook
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h of volg ons via Twitter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _